maandag 25 april 2011

Een bijna AFFO het label is geborduurd ! ! !

De quilt is bijna klaar, hij is doorgepit, het label is geborduurd, de afwerkrand en de tunnel zijn gesneden, hij moet alleen nog even afgewerkt worden, ik denk dat dat deze week wel gaat lukken ! ! !
Het label heb ik in 2010 getekend maar vorigjaar is het niet gelukt deze quilt tot affo om te toveren dat gaat nu wel lukken, hopelijk nog in April anders moet ik de maand weer veranderen. Jammer genoeg gaat de 2010 potloot er met gewoon nat maken niet uit, nog maar eens even proberen straks en anders borduur ik er nog wel iets overheen.Ik heb zes mozaïek blokken in elkaar gezet een een mooi aantal blokken geknipt.

De laatste dagen heb ik niet veel achter de computer gezeten, het weer was te mooi om binnen te zijn, ik kom binnenkort wel weer bij jullie langs hoor ! ! !


Ik hoop dat jullie net zo genoten hebben van het prachtige weer als wij, het was een geweldig paas weekend ! ! !


Groetjes Hennie.

11 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Ik ben benieuwd naar het totaal, hopen we dus maar dat het hier in het oosten nog mooi weer blijft. groeten van liesbeth

martine zei

Wat ben je eerlijk.
Ik had gewoon gesmokkeld en 2010 laten staan.

GRANNY'S HOUSE zei

Hij ziet er mooit uit, wij genieten ook van het mooie weer, maar ik ben wel blij dat het wat minder warm aan het worden is.

Groetjes
Ines

Roos zei

Een leuk label Hennie en misschien gaat het er met de was nog wel uit.
Ik ben benieuwd naar de voorkant.
Groetjes Roos

Cybele's patch zei

Weer een AFO, dat moet een goed gevoel zijn. Ik bewonder je echt omdat je zo doorzet. Bij jou zie ik steeds projecten waar ik aan begin en die dan in mijn UFO-mand belanden. Maar jij maakt ze af. Complimenten!

Guusje, zei

Je hebt er een prachtig label bij gemaakt en wat goed dat je hem verder zover afhebt. Ben benieuwd naar het eindresultaat. Je blokken zijn mooi en ja het was een heerlijk weekeinde veel buiten geweest en lekker genoten.

Inspiratie zei

Poeh Hennie, het label opzich is al prachtig, mooie stichery, ik ben zeer benieuwd naar je quilt. De mozaiek is helemaal mijn smaak, groet, Warna

Jane in Wales zei

Wat een mooie label! Ik ben zo benieuwd hoe je quilt er uit zal zien, helemaal af!! je laat ons wel mooi in spanning afwachten zo!
groetjes
Jane

Joyce zei

Spannend!! Het label is PRACHTIG!!
Je mozaïek is ook al zo mooi.

Annemieke zei

Als je in beide jaren aan de quilt gewerkt hebt zou 2010 er misschien ook op kunnen blijven staan? Ik ben wel benieuwd naar het resultaat!
Groetjes
Annemieke

Mireille zei

Hoi Hennie,
Ben benieuwd of het gaat lukken voor deze maand. Ik duim alvast, kijk ook al uit naar de foto.
Gr,
Mireille

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails