zaterdag 14 november 2009

Klosjes ! ! ! !

Deze week zijn er maar twee klosjes bijgekomen meer zat er niet in.De postbode bracht dit pakketje met DMC garen gelukkig, nu kan ik ook weer verder met de stitcherie van Leanne's House en heb ik geen excuus meer om de laatste twee blokken van Red Delicious te laten liggen. Ik heb veertiendagen vakantie, ik hoef me niet te vervelen er is nog genoeg te doen.
De tuin heeft nog wel wat aandacht nodig de laatste werkjes voor de winter moeten ook nog gebeuren, de vogelvoederbakjes kunnen de boom weer in. Natuurlijk ga ik ook nog wel wat gezelligs met mijn DH doen, ik kijk wel hoe ver ik kom ! ! ! !Het klosrondje moet maar even wachten vanavond gaan we gezellig courmetten.
Fijn weekend Hennie.

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Een gezellige avond!! groetjes Peti

Annelies zei

Goed dat er toch weer wat klosjes bij zijn.

Berna zei

Je hebt een gezellige avond gepland. Geniet er vooral van en heel veel plezier de komende 14 dagen.

Balsemien zei

Hoi Hennie, Even helemaal bijgelezen, was al even niet meer bij jou langs geweest. Wat heb je gemaakt de afgelopen periode en ook zo verschiullend, leuk hoor!
Fijn weekeinde !

Mascha zei

Ik wens je een hele fijne (hobby)vakantie.
Groetjes Mascha

Guusje, zei

Je hebt er weer twee mooie klosjes bij en ik hoop dat je een gezellige avond hebt gehad en wat lekker 14 dagen vakantie.

ria vogelzang zei

Hallo Hennie, heb je blog ontdekt via Conny's quilts. Leuk om te zien waar je mee bezig bent... ik ben nl. ook bezig met klosjes en Leanne's House... :) .. en nog een paar andere mooie quilt-ideeen (maar dat zal elke quiltster wel bekend zijn....).
Een gezellig weekend!

Joke zei

Jouw twee klosjes zijn er nog altijd twee meer dan er uit mijn handen gekomen zijn de laatste tijd. En wat heb je trouwens verder allemaal leuke projecten onder handen!

groetjes, Joke.

Dorine zei

Wat een mooie klosjes nu toch weer. Groetjes Dorine

Anita zei

Fijn 2 weekjes vakantie. Ik wens je heel veel plezier. En weer mooie klosjes erbij.

Erna zei

Toch weer klosjes er bij. Goed bezig.

Quibi zei

Mooi DMC-garen! Ik hoop, dat je deze veertien dagen net zo veel kunt doen aan het handwerken als je je van tevoren voorgenomen hebt! Bij mij komt er meestal erg weinig van... ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails