donderdag 26 november 2009

In de vakantie wel wat gehandwerkt !!

Het was de bedoeling om in de vakantie nog een paar trajecten van het Naoberpad te lopen, maar helaas het weer gooide roet in het eten, zondag morgen hadden we om 8.00 uur de wekker gezet, maar de regen kletterde tegen het raam. Snel uit bed, de computer aan en de regenradar bekeken, jammer meestal valt het met het weer wel mee maar de vooruitzichten zijn de hele week slecht, dus niets van het pad gewandeld, dat bewaren we voor een andere keer.
Tussen de buien door heb ik nog wel wat in de tuin kunnen doen.

Met het derde blok van Leanne's House heb ik al een mooi begin, de bloempot met rozen moet nog geappliceerd worden en dan kan het blok helemaal in elkaar.
Aan de tuinquilt wordt rustig door gequilt de gieter is ook klaar.Het plan is om nog een tijdje door te klossen want het moet wel een grote quilt worden ik heb nog vijftig geknipte klosjes klaar liggen.
Fijne week verder Hennie.

7 opmerkingen:

Anita (Sniet) zei

Je hebt het nog druk. Maar gelukkig hoeft niet alles in een keer af!!

ria vogelzang zei

Je derde LH blok wordt leuk! Het is wel schattig al die kleine borduurwerkjes, he? Ben net klaar met het vierde blok in elkaar naaien.
Succes met je tuinquilt; de gieter is wel heel schattig geworden en veel plezier met je klosjes!
Groetjes.

Berna zei

Jammer dat je vakantie qua weer in duigen is gevallen. Gelukkig weet een quiltster wel raad met de tijd die dan vrij komt.

Annelies vdB zei

Ja, het is weer om te quilten. Vanochtend viel het hier met bakken uit de hemel.

Nelleke zei

hallo Henny jammer van je wandeling maar met die regen zou het geen pretje zijn dus dan maar lekker handwerken het ziet er in ieder geval weer super uit. groetjes en en fijn weekend gewenst van Nelleke

Anita zei

Jammer van het slechte weer in je vakantie. Dan maar lekker quilten. Je LH blok wordt weer mooi.

Erna zei

Ja, het weer heb je nu eenmaal niet in de hand. Maar je hebt je niet verveeld zo te zien. Errug leuk. Fijn weekend.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails