donderdag 5 november 2009

GEZELLIG

Miny Hetty en ik gaan naar de regiodag in Vriezenveen, onder het genot van een kopje koffie begint al snel de show en tell, prachtige quilts komen uit de tassen. Er zijn twee winkels aanwezig Maaike Bakker uit Diever en Mathilde Lohuis uit Oldenzaal. Om 11.00 uur is er pauze en kunnen we de winkels bezoeken, de nodige stofjes en pakketjes worden gekocht.


Vanmorgen heb ik nog even wat klosjes getekend om mee te nemen, dan kan ik tijdens de lezing nog even klossen dat gaat prima samen. Een goeie tip van Miny.
De workshop wordt door Corrie Azink verzorgd, het fotoboekje is een groot succes.

Hij is, leuk om te maken, niet moeilijk, snel klaar, ziet er heel erg mooi uit als er foto's in zitten, is handig om mee te nemen, past in elke handtas.

Een echt TOPPERTJE dus je moet er maar op komen om zo iets leuks te gaan maken op een regiodag, geweldig Corrie!!!
Dit spelden kussen kan ik maken met het moda pakketje, samen met miny heb ik het pakketje gekocht er zitten meer dan genoeg stofjes in je kunt er geloof ik een stuk of zes maken.

Tussen de middag stond er een lunch buffet met soep voor ons klaar, heerlijk.


Na de lunch ging de show en tell nog even door en toen kwam An Moonen, zij gaf een lezing over de geschiedenis van de Nederlandse Quilts, ze kan er erg mooi over vertellen.
Tijdens de lezing heb ik zes klosjes gemaakt maar die komen zaterdag aan de beurt.

Deze stofjes heb ik gekocht om mijn voorraad weer een beetje aan te vullen. Altijd handig als je wat stof in huis hebt toch ! ! !


En dit, een mesje voor in het rolmes (van Lohuis) en een patroontje met stofjes om een vingerhoed houder te maken ( van Maaike Bakker), gewoon gekregen nou ja het boekje hebben we zelf gemaakt er moeten nog even wat foto's ingeplakt worden.

Dit is het fotoboekje dat ik gemaakt heb.Nou het was een SUPER geslaagde dag ik heb genoten ! ! ! !

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Dag Hennie

Jij bent snel.... Het was inderdaad een superdag en het was leuk je in "levende lijve" te ontmoeten. Succes maar weer. Groejtes, Elly

Dorine zei

Wat een super dagje heb je gehad.
Het zag er erg gezellig uit
En ja wij quilters kunnen altijd wel stofjes gebruiken
Dorine

GRANNY'S HOUSE zei

Wat ziet het er allemaal gezellig uit en wat leuk zo'n fotoboekje.

Groetjes
Ines

Annelies zei

Klinkt heel erg goed ! Je hebt leuke aankopen gedaan !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails