zaterdag 3 oktober 2009

Van alles gedaan maar.........

niet geklost deze week.


Deze kersttop is klaar en kan gequilt worden, dus moet de tuin quilt van Debby Mumm maar weer even wachten de bloemen zijn gequilt.Tussen door pak ik even het vest om een paar pennen te breien, ik vind het patroon erg leuk, hij komt van deze site en wordt van bamboe katoen gebreid, ik kan niet zo goed tegen wol.

En er is ook weer een blok van de BBQ quilt gemaakt dit is het achtste blok, ik ben er nog lang niet hoor het zijn er in totaal vijftig.
Niels heeft zijn naam een beetje aan de rand gezet, geeft niet het is wel duidelijk te lezen.
Fijn weekend Hennie.

13 opmerkingen:

Berna zei

Hoi Hennie, Je hebt niet stilgezeten. Het is logisch dat je nu eerst je kerstquilt af wilt hebben. Hij is erg leuk geworden.

Anita zei

Je bent druk bezig geweest. De kerstquilt is erg mooi. Ben benieuwd hoe je hem door gaat quilten. Je blok is ook weer mooi en de doorgequilte bloemen ook.

Cybele's patch zei

Het kerstquiltje wordt mooi. Ik vind het bloementuintje ook erg leuk. Lekker fleurig.

Annelies zei

Je top is erg mooi geworden ! Veel plezier met quilten.

Erna zei

Het kerstquiltje wordt geweldig.

Heleen zei

Je bent ook met van alles en nog wat bezig! Je kerstkleedje ziet er leuk uit. En ook al aan de pennen. Lekker ontspannend zo tussen door.

Else zei

Geen klosjes maar wel lekker bezig geweest zo te lezen! Je kerstquilt die wordt erg leuk, en hangt vast met de kerst. Fijne dag Tot klos, Else

Guusje, zei

Je kerstquilt is mooi geworden, leuk dat je aan het breien bent en het is ook nog eens een heel leuk patroon. Je hebt in ieder geval nbiet stilgezeten.

Klaske zei

Hij is mooi geworden hennie, succes met doorquilten! Fijne zondag!

Anoniem zei

hoi Hennie.

is het bij jullie ook zo zonnig vandaag? wel een stevige wind maar oke !
wat een leuk vest patroon heb je uitgezocht . het blokje van niles is een liefie geworden .ik zou ook de kerst quilt lekker af willen hebben het is zo kerst he het is een schatje.
christine

martine zei

Leuk breien, krijg ik ook weer zin in nu het kouder wordt.

Dorine zei

Mooi ziet alles er weer uit. en nu maar quilten
Ook dat patroon voor het vest ziet er prachtig uit. mooie steek
ga zo door groetjes Dorine

Quibi zei

Jouw Christmas Wish wordt ook erg leuk! Ik vind het zo grappig om te zien dat alle blokken die toch allemaal hetzelfde zijn, hele andere quilts tot resultaat hebben.

groetjes, Yvonne

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails