zondag 18 oktober 2009

HERFST


De herfst oogst het is de laatste courgette dit jaar,de plant heeft de nachtvorst niet overleeft, courgette planten geven het na een kleinbeetje vorst op. De tomaten, paprika en komkommer plant geven het nog niet op maar die staan in de kas.


Vanmiddag zijn we het bos in geweest daar zagen we deze prachtige paddestoelen, vraag me niet hoe ze heten maar ik vind ze gewoon geweldig mooi.


Mooi al die paddestoelen ! ! ! !7 opmerkingen:

Erna zei

Wat is de herfst toch mooi. De foto's zijn geweldig.

Katrien zei

Prachtige natuurfoto's.

quilting Jeannet zei

Je had van een aantal soep kunnen koken Hennie, ik zie een paar eetbare, en dan in combinatie met je groenten......( grapje hoor) De herfst is mijn favoriete jaargetijde overigens.

groetjes, Jeannet

Cybele's patch zei

Heerlijke herfst en mooie foto's. Ik hou zo van dit seizoen. Helaas heeft mijn courgetteplant ook het loodje gelegd. En de laatste twee courgettes die eraan zaten zijn moes geworden. Maar ja, een mens kan niet alles hebben.

Anita (Sniet) zei

Ja heerlijk. Ik ben ook erg van de herfst. Prachtige kleuren, de natuur die roert en weer lekker freubelen. Wij hebben gisteren ook prachtige paddestoelen gezien. Laat je merklap eens een keer op je blog zien. dat geeft ook inspiratie.

Berna zei

Mooi he de herfst! Paddenstoelensoep is heerlijk maar ik koop ze toch het liefst bij een betrouwbare winkel.

Fluitenkruid zei

Hoi Hennie,

Dankjewel voor je bezoek en reactie op Fluitenkruid. Ik zie dat jij ook gisteren in het bos bent geweest. Je hebt echt mooie paddestoelen gezien, bij ons viel het wat tegen.
groetjes Jannet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails