zaterdag 4 april 2009

Zaterdag KLOSJES ! ! ! ! ! !

Zo even een klosjes update, er zijn deze week (nou ja vandaag) vier klosjes bij gemaakt. Na het ontbijt heb ik het eerste klosjes gemaakt, toen ben ik de tuin ingedoken om onkruid te wieden, de grond na de winter weer goed los te maken en gedroogde koemest bij de planten te strooien voor een mooi bloemen pracht.
Met de koffie heb ik twee klosjes gemaakt, daarna weer even in de tuin gewerkt, niet omdat het hier mooi weer is hoor, het is nog steeds bewolkt en een stuk frisser dan gisteren, maar ja het tuin werk moet ook gedaan worden. Ik geniet ervan hoe alles al weer mooi uit begint te lopen. Het is een wel hele klus, maar ik vind het leuk werk, gelukkig maar want ik ben nog wel even bezig.
Na de lunch heb ik het laatste klosje gemaakt, met het werken in de tuin ga ik volgende week verder.

Dit zijn ze dan vier stuks.
Ik ga even kijken bij de mede klossers om te zien hoeveel er geklost is deze week ga je mee ? ? ? ?

19 opmerkingen:

Crea Annemieke zei

Dag Hennie,

Wat ben je ijverig vandaag.En in de tuin en klosjes maken.Ik vind wel dat er door de dames steeds minder gemaakt wordt.Of ik moet me vergissen.Ikzelf heb deze week helemaal geen klossen gemaakt, wel een hoop andere dingen.

Fijne dag Annemieke

Gerda Hartman zei

Ja, de tuin vraagt ook weer om aandacht. Toch weer vier mooie klosjes erbij. Ik vind je stitcherie blok ook mooi geworden.

katrien zei

Leuke stofjes voor je klosjes.

quilting Jeannet zei

Hoi Hennie,
Wat goed van je om het zo te doen ! dat klosje met die steenachtige stof komt me zo bekend voor, die stof moet ik ook nog ergens hebben.
Werk ze verder ind e tuin, ik kan er over meepraten, worden jou handen cq vingers niet erg ruw van het tuinwerk ? Ik heb daar wel last van, draden die uit mijn naald gaan etc.

groetjes, Jeannet

Inge Slaats zei

Nou jij hebt hard gewerkt vandaag. 4 Klosjes op één dag vind ik al veel en dan in zo'n tempo! Ze zijn mooi, hoor.

Debby zei

Het hoeft ook niet snel te gaan. Gewoon op je eigen tempo!

Groetjes Debby

Rina zei

wat een leuke stofjes gebruik je voor je klosjes. Ook hier is de tuin toe aan een schoffelbeurtje. Vorige week heb ik nog diverse planten gesnoeid. Het is inderdaad weer een lust om alles te zien uitlopen.

gerda de bruyn zei

BIj mij riep het huis om een schoonmaakbeurt dus ook klosjes tussen neus en lippen door. Ze worden wel heel mooi en ongemerkt gat het met 4 in de week nog best hard hoor. klosgroetjes gerda de bruyn

Erna zei

Toch weer 4 leuke klosjes er bij.

Balsemien zei

Ja, de tuin vraagt nu ook alle aandacht! Toch nog vier klosjes, alle beetjes helpen... Hennie een fijn weekeinde verder!

ada zei

de klossen zien er ook deze keer weer gaaf uit en wat een leuke stitchery ben je aan het maken!

Jolanda zei

Ja, lekker in de tuin werken, heerlijk! En mooie klosjes hoor!
groetjes
Jolanda

Guusje zei

Wat een mooie klosjes die met de steentjes stof is erg leuk. En de tuin het is altijd weer wat werk in het voorjaar maar daar heb je altijd veel plezier van.

Annelies zei

Heel gestaag ga je verder. Goed hoor. Het wordt mooi.

wilma zei

Wat een ijver vandaag!!
Mooie klossen!

Joke zei

Wat goed van je dat je toch nog even tijd hebt gemaakt, tussen het schoffelen door, om vier klosjes in elkaar te zetten. En hele leuke klosjes!
Ja, die tuin vraagt weer alle aandacht, maar heerlijk om te doen toch?
groetjes, Joke.

Anoniem zei

jouw zaterdag was wat nuttiger dan de mijne ;) leuk om jouw blog eens bekeken te hebben ( kijkje in jouw klosjes la en je mooie stitcheries gezien) Ik kom vast nog eens terug,

Marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

supergoof zei

Het was een echte klosjes & klusjesdag voor jou!
;o)

Anoniem zei

mooi klosjes en alweer die leuke stofjes.
Ik blijf kijken !!;-)

marian'ne m

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails