zaterdag 18 april 2009

Het honderste KLOSJE !!!!!!!!

Zo even een klos update, dit zijn de klosjes van deze week, nou ja gister avond heb ik ze gemaakt. De hele week was er niets van klossen gekomen en ik moest (van me zelf) toch de honderd halen, dat is mooi gelukt. Mijn tuin vroeg veel aandacht, dat was weer nodig na de winter ! ! ! !
Dit zijn ze dan alle honderd, als je het zegt lijkt het veel, maar nu ik ze uitgelegt heb valt het me een beetje tegen. Voor een redelijke grote quilt moet ik nog wel even door en voor mij moet hij wel een beetje formaat hebben, dat vind ik mooier. Ik kijk even hoe ik uit kom, de tuin vraagt ook veel van mijn tijd en dat vind ik ook erg leuk om te doen.
Misschien moet ik toch een klos pauze in lassen, Toevallig had ik ook precies honderd klosjes geknipt, zou dit een teken zijn???????
Nou ja ik zie hoe het loopt.


17 opmerkingen:

Willie zei

Proficiat met je honderste klosje,als je zo hoort denk je wat veel al.

Gerda Hartman zei

Gefeliciteerd met je 100e klosje. En helemaal niet verkeerd hoor om een klospauze in te lassen. Het moet geen moeten worden.

Cisca zei

Wat fijn dat je de 100 gehaald hebt. Maar doorklossen doe je omdat je het leuk vind. Als er nu andere klussen mee nodig zijn, dan gewoon doen hoor! De klosjes komen wel weer. Een tuin vol onkruid is ook niet leuk.

Balsemien zei

Super 100 blokjes! Nou we zien wel of je doorgaat of even een pauze inlast. Het buitenwerk is nu idd ook van belang en lekker toch buiten zijn?
fijn weekeinde!

Else zei

Gefeliciteerd met je 100e klosje, zet het klossen anders effies op een laag pitje! Als je dan straks weer de tuin op orde hebt kan je misschien lekker in de tuin klossen?! Tot klos, Else

Erna zei

100 klosjes, geweldig. Het wordt prachtig.

Guusje zei

Gefeliciteerd 100 klosjes is al een hele stapel. En je tuin is ook erg belangrijk daar kun je straks nog een poos van genieten terwijl je af en toe een klosje fabriceert.

supergoof zei

Yes 100 klosjes!
Proficiat!
;o)

gerda zei

Het ziet er hartstikke leuk uit!!!!
en gewoon lekker doorgaan je moet niet elke week hoor..gewoon gezellig doen wanneer het jou uitkomt!! want de tuin is veel werk maar ook leuk!!!toch???

Inge Slaats zei

Mooi hoor, Hennie, die 100 klosjes. Ik heb er dus 50 gemaakt inmiddels (heb je net zelf gezien) en ik vind dat eigenlijk ook al best veel, maar ik heb hetzelfde als jij, als ik ze bij elkaar zie, is het nog helemaal niks. Ik dacht als ik er nou eerst maar eens 100 heb! Maar ja, nou lees ik hier bij jou dat dat gevoel er dan nog steeds is. Conclusie: gewoon nog maar een héééééle lange tijd doorgaan met klossen!

Crea Annemieke zei

oei, dat wordt een beetje moeilijk.Het komt natuurlijk elke week weer terug, dat huiswerk van die klosjes.En met dat mooie weer is er in de tuin ook veel werk.Hoe ga je dat doen????

Groetjes Annemieke

Katrien zei

proficiat met je 100ste klosjes,mooi geheel heb je al.

supergoof zei

en ik dacht nog, zou die mevrouw Hennie zijn,....
;o)

Jolanda zei

Van harte gefeliciteerd met je 100ste klosje. Volg je gevoel, als je denkt dat een pauze op zijn plaats is, doe dat dan lekker.

YokkoBears zei

Wat heerlijk, al 100 klosjes.
Leuke stofjes gebruikte je voor de nieuwste klosjes.

Peti zei

Gefeliciteerd met je 100! en werk ze in de tuin!

Debby zei

Gefeliciteerd, 100 klosjes!!

Groetjes Debby

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails