zondag 19 april 2009

Op een mooie zonnige zaterdag genoeg te doen ! ! !

Gisteren ben ik eerst in de tuin aan het werk geweest, groente gezaaid, de kuip planten gesnoeid, bemest en in de kas gezet.

De kompost hoop is omgezet en de mooie kompost zit in een ring waar straks de courgette plant in komt te staan, dit werkt heel goed. (foto komt nog)

Bij Intratuin plantjes voor in de kas gekocht: komkommer, rode paprika, gele paprika, twee tomaten plantjes, een aubergine en een courgette plant, voor buiten.smiddags ben ik op de motor nog even naar Zutphen geweest, DH wou ook wel even een mooi tochtje maken, de route werd in de GPS gezet zodat we mooi binnendoor op Zutphen aan kunnen toeren. Hij heeft heerlijk met een kop koffie op een terrasje gezeten en ik heb me bij Petra Prins prima vermaakt.


Prachtig die SBS quilts, de foto's vind je bij Ingrid , Gerda en Annelies jammer genoeg was ik een beetje aan de late kant alleen Ingrid en Barbara heb ik gesproken en natuurlijk heb ik nog wat mooie stofjes gekocht.
Deze wil ik gebruiken voor Leanne's House daar beginnen we (de Quiltmutsen ) in september mee. Ik moet nog wel vaker op pad om mijn stof voorraad aan te vullen, mooi dat is ook een prettig vooruitzicht.
Als het weer het toe laat, kan ik mooi op de motor langs een paar quiltwinkels toeren.
Maar deze stofjes heb ik al vast binnen een klein begin.

5 opmerkingen:

gerda zei

Wat gezellig om samen rond te toeren op de motor en dan langs een quiltwinkel te gaan;0)))
en je lapjes zijn mooi als je dat zo bij elkaar ziet!!!jammie...;0)))
DH is ook lekker in de tuin bezig geweest..en de eerste plantjes staan ook hier in de kas(leuke foto!!)..Hij is tuinman op het Openlucht Museum in Arnhem maar werkt thuis ook graag in d tuin(wel makkelijk voor mij;0))..)
fijne dag!!

quilting Jeannet zei

Hoi Hennie,
Je verhaal over de tuin is heel herkenbaar, volgens mij hebben heel veel quilters grote tuinen en moestuinen.....Je stofjes vind ik errug mooi !

groetjes, Jeannet

wilma zei

Wat een schitterende stofjes!! En zeker niet erg om je lapjes aan te vullen...

Je bent druk geweest in je tuin en zie de was hangen in de wind...

Annelies zei

Wat jammer dat we elkaar mis zijn gelopen ! Wie weet bij een andere gelegenheid.

Chris zei

Wat heerlijk om zo in de tuin te werken. Wel veel werk, hè! Maar het is zo'n mooie tijd van het jaar. Je ziet alles weer uitkomen. Maar hoe doe je dat met al het andere waar je ook mee bezig bent?
Wat een prachtige warme kleur stofjes heb je uitgekozen. Heel mooi.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails