zaterdag 4 december 2010

LEKKER Quiltweer de kloslap is............

weer gegroeid er is een rij, zevenentwintig klosjes aan de lap gezet, ik probeer hem langzaam door te laten groeien. Maar er gebeurt meer kijk maar even mee.
Naast de bank ligt de Red Delicious quilt hier wordt ook af en toe een steekje aan gequilt.
Het achtste DJ blok van deze maand ligt in de quiltrol, de blokken die ik gemaakt heb krijgen jullie morgen te zien.De vogels krijgen weer volop te eten en de specht komt ook weer mee eten geweldig ! ! ! Als je de foto vergroot zie je hem in de krentenboom zitten.
Mijn kerstquilt komt er ongeveer zo uit te zien, dit zijn de stofjes die ik ga gebruiken. Jozef, Maria en het kindje Jezus zijn op de stof geregen, deze worden geappliceerd.
Het patroontje komt jullie misschien wel bekend voor het was in 2008 een BOM van Sulky, het eerste blok heb ik wat vergroot, de engeltjes komen tegen over elkaar boven de stal. Onder de stal komen schaapjes, daar heb ik nog geen patroon van, eerst maak ik deze blokken en dan zoek ik wel een schaap patroontje. Ik kijk wel hoe ver ik kom, het wordt meer jaren project, dat weet ik nu al.
Zoals jullie zien heb ik genoeg te doen.We gaan ook zeker nog een lekkere wandeling in de sneeuw maken, binnen brand de houtkachel en is het behagelijk warm, maar buiten vind ik het ook heerlijk hoor ik pak me lekker dik in en geniet van de prachtige witte winter wereld.
Veel plezier vanavond, pakjes avond.
Een heel fijn weekend allemaal ! ! !
HENNIE

14 opmerkingen:

AnitaS zei

Wat ben je met mooie quilts bezig. Jij durft in de sneeuw lopen. Ik ben tegenwoordig bang om te vallen.

Annelies vdB zei

Geniet van de sneeuw. Goed weekend !

Chris zei

Die Red, daar ben ik toch helemaal jaloers op. Zó prachtig. Ik ben erg benieuwd naar het echte eindresultaat. Heel fijn weekend.

Francien zei

Nou Hennie...je bent weer lekker bezig..zo te zien met prachtige quilts...en ja...heerlijk zo in de sneeuw een lange wandeling maken...des te fijner is het terug thuis te komen en verder te freubelen met een lekkere warme pot thee...en chocolaatjes...
Fijne Sinterklaas...groetjes Francien.

Berbel zei

Langzaam door laten groeien??
Je gaat als een trein!!
Groetjes en veel plezier in de sneeuw, Berbel.

Annemieke zei

Hoop leuke quilts gaan er aan komen denk ik. En een hele grote klosjeslap denk ik. En het ziet er allemaal zo gezellig uit. Ik geniet ook van dit weer al is het niet altijd zo handig.
Goed weekend
Annemieke

Rina zei

Wat ziet je klosjes quilt er mooi uit. Is het de bedoeling dat de kerstquilt nog dit jaar komt te hangen?

Quiltendewilma zei

Er gaan weer twee toppers van quilts aankomen bij jou...

Anoniem zei

Wat een mooie quilts allemaal Hennie, en wat leuk, die specht in de krentenboom - ze worden steeds vrijer...

Peti zei

ooooh, Hennie, wat ben je lekker bezig met vanalles. Maar ook super dat je nog steeds aan het klossen bent. groetjes Peti

GRANNY'S HOUSE zei

Nog even en je hebt 2 affo's en wat een mooi gezicht die specht, hier zie ik ze jammer genoeg nooit.

Groetjes
Ines

Marieke zei

Je kloslap wordt mooi! En dat kerstquiltje ook. Om maar niet te spreken van de Red Delicious! Inderdaad: genoeg te doen. Hoe was de wandeling? Vandaag is het een stuk minder koud, maar wel verraderlijk glad hier en daar. Geniet van je weekeinde!

Guusje, zei

Wat wordt je klostop mooi en zo leuk om hem te zien groeien. Dat zal een erg mooie kerstquilt worden dat weet ik zeker ben nu al benieuwd hoe hij eruit gaat zien.

Jantine zei

Dat is een tijd geleden dat ik jouw blog bezocht! Maar ik ben er weer. Je plan voor een kerstquilt klinkt geweldig!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails