zaterdag 18 december 2010

Kerstsfeer

Een beetje meer kerst sfeer in huis, ik heb deze week wat stukjes gemaakt, de ster hangt al wat langer voor het raam, de boom komt er ook nog in hoor, maar door omstandig heden staat hij nog in de schuur, ik tuig hem komende week nog even op, het is toch altijd gezellig.

De krans heb ik vrijdag morgen thuis gemaakt, ik moest eerst de tuin in voor het groen en onder het genot van een kopje koffie kon de boel eerst even ontdooien, ik weet niet of de stukjes lang mooi blijven maar dat zien we vanzelf.

Dit stukje heb ik op een kerst workshop gemaakt samen met mijn collega's, dat was erg leuk en gezellig om te doen, we zijn allemaal met een prachtig kerststuk naar huis gegaan.Wat een prachtig uitzicht hè geweldig mooi deze witte wereld, hopelijk ligt er het met de kerstdagen ook sneeuw.


De vogels die onze tuin bezoeken worden ook weer voorzien van voldoende voer, het is er meestal een gezellige boel.


Zoals jullie zien geen klosjes, ik heb wel wat aan de kloslap gedaan, maar niet voldoende om het te showen volgende keer misschien.
Fijn weekend Hennie.

5 opmerkingen:

Berbel zei

Leuke foto´s,
mooie stukjes heb je gemaakt ik proef de kerstsfeer, nu de boom nog!
Groetjes Berbel

Annelies vdB zei

Ja, zo kom je echt in de kerstsfeer !

Jane in Wales zei

Gezellig, die kerststukjes! Ik hoop ook dat de sneeuw blijft.
groetjes
Jane

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een mooie kerststukjes heb je gemaakt, het ziet er reuze gezellig uit.

Groetjes
Ines

Guusje, zei

Mooi kersstuk heb je gemaakt en wat een prachtige foto's laat je zien. Mooie voederplaats hebben jullie kan me voorstellen dat de vogeltjes vaak langskomen om te snoepen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails