woensdag 30 juni 2010

Mijn dag kan niet meer stuk ! ! !

Vanmorgen om 8.00 uur zijn wij, de Quiltmutsen ( Anky, Miny, Hetty, Gerrie, Annemieke, Corry en ik) vertrokken naar Hall voor een gezellige doe en klets dag bij Atelier Bep. (klik)
En Gezellig dat het was ! ! ! Gelukkig heeft Bep een grote tuin we hebben met zijn allen in de tuin gezeten. Er waren nog een aantal dames meer, ik was mijn foto toestel vergeten dus geen foto's van dit uitje jammer hé.
We hebben lekker in de tuin zitten patchen onder het genot van een kopje koffie met een stuk kruimeltaart heerlijk. Af en toe zag het er dreigend uit maar het weer bleef goed we hebben het de hele morgen droog gehouden.


Dit huisjes hebben we gemaakt, zoals je ziet is die van mij nog niet af, ik denk dat ik daar straks nog even aan ga werken want dinsdag op de volgende bee wil ik hem af hebben.


We zijn natuurlijk ook nog even, nou ja even in Bep's winkeltje geweest, het is niet groot maar ze heeft een super gezellig winkeltje met erge mooie stofjes en zo.
Om 13.00 uur zijn we via Lochen naar huis gereden, natuurlijk zijn we ook nog even bij Atelier van Slagmaat geweest om onze voorraad stoffen nog wat aan te vullen. Dit hangertje is volgens mij precies goed voor het huisje.


We hebben ontzettend genoten van deze dag, Rietje (klik)vertelde mij dat mijn site quilt site van de dag is geworden en daar ben ik natuurlijk super blij mee.

Groetjes Hennie.

14 opmerkingen:

Bietje zei

Ja, dat moet in natuurlijk even checken, maar jouw site is inderdaad site van de dag.
Die lange hengels op de foto van je huisje, zijn die om je huisje straks op te hangen op de hanger? In eerste instantie dacht ik dat het een tasje zou worden.

quilting Jeannet zei

Wat leuk voor je Hennie, ik had het al op de blog van Bep gelezen! en wat heb je een mooie stofjes gekocht !! bij allebei super, ik ken slagmaat eigenlijk helemaal niet,

groetjes, Jeannet

Anoniem zei

Halloooooooooooo

Was zeker erg gezellig.

Groetjes Annemieke

katrien zei

WAt leuk dat huisje.
En wat een leuke stofjes heb je aangekocht.

miny zei

Hoi Hennie,

Het was inderdaad een zeer geslaagde dag en wat een verassing, dat jij vandaag de site van de dag bent.

Groeten Miny

GRANNY'S HOUSE zei

Lief huisje, maak jij er ook een keykeeper van.

Groetjes
Ines

Chris zei

Dat lijkt me supergezellig: in de tuin van een quiltwinkel met elkaar zitten quilten en babbelen. En dan ook nog bij dit weer. Je huisje is enig en dat hangertje past er perfect bij.

Guusje, zei

Wat leuk datje site van de dag bent geworden. Je hebt ook prachtige stoffen en hanger gekocht en je huisje voor de sleutels wordt ook erg leuk. Veel plezier met afmaken.

Annemiek zei

..en omdat je site van de dag bent, heb ik je gevonden. Wat leuk dat er nog iemand op een motor rondrijdt met wellicht quiltstofjes in de koffer of tanktas..De meeste quilters trekken hun wenkbrauwen op als ik de motor voor een quiltwinkel parkeer en de meeste motorrijders als er stofjes uit de koffer komen! *lol*

ria vogelzang zei

Wat een gezellig huisje! Gefeliciteerd dat je site van de dag bent geworden en je had nog een leuke dag op de koop toe! Heerlijk, he! Nu lekker nagenieten! :))

bep zei

ik heb je gevonden Hennie,leuk verslagje hoor,veel plezier nog van het huisje,groetjes Bep

martine zei

Dagje Bep lijkt me supergezellig.
Mooie stofjes heb je gescoord.

Cybele's patch zei

Klinkt heel hezellig een dagje naar Bep. Mooie aankopen heb je gedaan.

Annelies vdB zei

Wat heerlijk, zo'n dagje Bep. Je hebt er mooie stofjes bij !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails