woensdag 3 februari 2010

Lezen of quilten ????

Quilten en lezen zijn twee van de vele hobby's die ik heb, de laatse tijd lees ik heel weinig en dat vind ik erg jammer. Nu was ik vorige week bij de bibliotheek en tot mijn verbazing hadden ze daar ook luister boeken, dat was me nog niet opgevallen. Daar keek ik echt van op want het is een behoorlijk kleine bieb en we hebben met een handtekening aktie gelukkig kunnen voorkomen dat hij gesloten wordt.
Voor mij de oplossing het is wel even wennen hoor, ik heb gewoon al quiltend naar Baantjer geluisterd. Dit is mijn eerst luisterboek en zeker niet de laatste.


11 opmerkingen:

Lida zei

Geweldig als je kunt naaien en luisteren tegelijk, lukt mij eigenlijk niet goed, dus ik hou mij maar bij mijn boeken! Je quilt is een schitterende affo geworden! Gefeliciteerd en ben benieuwd naar de reactie van de mutsen!! Groetjes
Lida

quilting Jeannet zei

Jeetje Hennie, dat heet in vakjargon "multitasken"oftwel: meerdere dingen tegelijk doen, wat goed van je joh !super idee.Mis je het knisperende van het papier omslaan niet een beetje.....

groetjes, Jeannet

Hennie zei

Jeannet, natuurlijk mis ik het papier geknisper wel een beetje maar daarvoor in de plaats krijg ik nu na elk hoofdstuk een muziekje. Ik ga ook niet helemaal over op luister boeken hoor maar af en toe is het wel leuk om er een te horen.

ria vogelzang zei

Wat een superidee, Hennie! Ik was ook altijd een boekenwurm, maar dat is een beetje verdrongen door het quilten en zo kan het tegelijkertijd!
Ga het ook eens uitproberen!
Fijne dag.

Annelies vdB zei

Goed idee, want voor mijn gevoel lees ik de laatste tijd veel te weinig.

Yvonne aka sommeke zei

Bedankt, ik ga het ook eens uitproberen!

Anoniem zei

Hoi Hennie

Je hebt gisteravond een prachtige tuin-quilt laten zien en de kleuren zijn nog mooier en sprekender in het echt.

Quiltmuts Annemieke,

Chris zei

Dat lijkt me vooral handig als je aan het doorquilten bent. Leuke bewaarrol is dit trouwens, zo handig. Ik heb een veel kleinere.
Je tuinquiltje is ook enig geworden. Dat geeft een voldaan gevoel hè, zo'n affo.

Rina zei

Wat een goed idee. Ik heb net op de bank liggen lezen, maar dan kriebelt het ook omdat ik wil quilten. Dit is een goede oplossing.

Anita zei

Wat een goed idee is dat. Moet ik hier in de bibliotheek ook eens naar5 kijken.

Jantine zei

Dat doe ik nou ook zo graag ;-). Heerlijk hè? Je vergeet de tijd. En weet je wat zo grappig is. Als je later terug kijkt naar wat je ondertussen zat te naaien, dan hoor je de verhalen weer terug...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails