donderdag 25 februari 2010

Ik heb een Award ontvangen

Kijk eens wat ik ontvangen heb een AWARD geweldig zeg dit is mijn aller eerste Award, Jellie BEDANKT, hele maal geweldig ! ! !
Ik ben trouwe leester van heel veel blog's daarom kan ik onmogelijk kiezen wie er een Award verdiend, eigenlijk zouden ze er allemaal een moeten hebben, maar dat is ook niet te doen. De lezers van mijn blog die zelf (nog) geen blog hebben verdienen er ook een.
Daarom geef ik deze Award aan IEDEREEN die regelmatig mijn blog leest, want ik lees altijd met veel plezier jullie reacties.
Doordat ik regelmatig berichtjes plaats en veel quilt blogs bezoek krijg ik steeds weer nieuwe inspiratie om te quilten.
Fijne quilt week verder Hennie.


Ja dames jullie hebben helemaal gelijk ik moet nog wel even zeven eigenaardig heden vermelden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel even na moest denken en ook bij jullie gekeken heb om op ideetjes te komen nou hier zijn ze dan.

1 )) Ik hou van wandel vakanties het is wel een soort haat liefde verhouding hoor!! De eerst dagen als ik met zo'n volle rugzak loop te sjouwen vraag ik me vaak af waarom ik het zo leuk vind maar na een paar dagen als die bult begint te wennen ( NOU JA!!) is het geweldig.
2 )) Ik hou van mijn kippen geweldige beestjes zijn het.
3 )) Ik heb een ochtend humeur, ( erg voor mijn DH hé, hij is er zo langzamerhand wel aan gewent hoop ik ) voor de koffie die ik daarom direkt drink als ik wakker wordt moet je niet teveel tegen me zeggen.
4 )) De rest van de dag praat ik vaak en veel.
5 )) Ik ben dol op mijn werk en de gezinnen die ik de eerste week samen met hun kindje op weg mag helpen.
6 )) Ik lees graag maar kom er te weinig aan toe ik ben nu overgegaan ( nou ja niet helemaal hoop ik) op luister boeken.
7 )) Ik geniet van mijn tuin om in te werken maar ook om er lekker te zitten quilten of lezen in de zomer.

Groetjes Hennie.

8 opmerkingen:

ria vogelzang zei

Gefeliciteerd met je eerste, Hennie! En een welverdiende!!

WilmaKuin zei

Gefeliciteerd!! Lief van haar hé??!! Maar ehm... wat zijn nu je 7 eigenaardigheden??
;o)

Daniëlle zei

Leuk Hennie!! Gefeliciteerd, je hebt het verdiend hoor!! Moeilijk he die 7 eigenaardigheden, heb er hier behoorlijk op zitten denken hihihaha!! Mooie avond nog! Groeten, Daniëlle

Berna zei

Gefeliciteerd met je eerste award! Je hebt hem verdiend.

Yvonne aka sommeke zei

Proficiat Hennie!

Anita zei

Gefeliciteerd met je award. Alijd leuk als er iemand aan je denkt.

Quiltmuts zei

Hoi Hennie, Gefeliciteerd! Geweldig zo'n award en je bent een trouwe blogster. Ga zo door dan geef je mensen veel plezier en jij hebt er ook veel plezier van. Zie je dinsdag!

Hennie zei

@Wilma
@Daniëlle
Jullie hebben helemaal gelijk ik kan mijn eigenaardigheden natuurlijk wel even noemen iedereen heeft er tenslotte wel een aantal.
Ik heb het berichtje een beetje uitgebreid kijk maar eens.
Fijn weekend Hennie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails