maandag 26 januari 2009

BESMET IK RIA MET HET QUILT VIRUS?????????


Vandaag is mijn zus geweest, ze wil graag een quilt voor haar kamer maken en vraagt of ik haar op weg wil helpen. Ik ben geen lerares maar ik kan haar wel uitleggen hoe ik het doe en helpen een begin te maken. Eens even kijken of ik Ria ook met het quiltvirus kan besmetten, dat zou wel leuk zijn. Ha, ha, ha.


In dit boek ziet ze een patroon staan dat haar wel aanspreekt.Road to Oklahoma, wordt het patroon.Deze stof heeft ze daarvoor uitgezocht.
Ria in actie!!!!!!!!!!!!!!!

En zo gaat het eerst blok er uit zien, we hebben twee malletjes gemaakt, zodat ze eerst de blokken kan maken. We hebben tijdens het quilten lekker even bij gekletst maar ook goed door gewerkt hoor!!
Het eerste blok heeft ze bijna af en wij hebben een gezellige dag gehad.

9 opmerkingen:

martine zei

Hoop dat het lukt. Lijkt me super gezellig om een quiltende zus te hebben.

Yvonne aka sommeke zei

'k Duim ook dat het lukt! Gezellig samen kletsen en quilten!

Gerda zei

Het lijkt me sowieso al leuk om een zus te hebben (heb alleen maar broers), maar dan ook nog een quiltende, is helemaal leuk. Niet te streng zijn hé (lol). Dat boek hoop ik deze week op de mat te vinden. Heb er al zoveel over gelezen dat ik het besteld heb.

Mirjam zei

Wat leuk en gezellig om samen met je zus te quilten!!!!

Quibi zei

Leuk als je je zus aan kan steken met het quiltvirus! Ik vind het ten minste altijd gezellig, dat mijn moeder ook quilt!

inge zei

wat leuk om (misschien) een quiltende zus te hebben!

GRANNY'S HOUSE zei

Gezellig quilten samen met je zus en wat heeft ze een mooie lapjes gekocht.

Groetjes
Ines

Balsemien zei

Hoi Hennie,
Wat gezellig hè een quiltende zus! Ik heb er ook één, maar eigenlijk zou ik nog vaker samen willen quilten. Het is zo heerlijk om ondertussen lekker te kletsen en aan iets moois te werken. Leuk dat je haar leert hoe ze moet patchen!

Ria zei

Hoi Hennie,
Het duurde even eer ik reageerde, maar ik was ook zo druk met het quilten. Het eerste blok heb ik voor de helft 2x gemaakt. foutje zus, foutje zo. Maar nu heb ik de slag te pakken en is mijn 2e blok ook bijna af. We moeten snel een keer weer afspreken, want het was wel erg gezellig.
Liefs Ria.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails