dinsdag 6 januari 2009

Quiltmuts "Sampler" Quilt

Vandaag weer even een update, ik heb een mooi begin met de rand, elke dag probeer ik een paar draadjes te quilten.
Maar ja nu zit ik weer achter de computer en vanavond komen de "quiltmutsen" weer bij elkaar. Wij zijn zeven dames die: quilten, kletsen, koffie of thee leuten en ideetjes uit wisselen. Kortom een gezellige boel ik vind de quilt te groot om mee te nemen dan maak ik wel een paar klosjes of zo iets.Annemiek leverde in Juni dit crazy patch patroon aan en Corrie kwam in Juli met het dronkemans pad.

3 opmerkingen:

Mirjam zei

Wat een leuke blokken! En wat lijkt me dat gezellig vanavond!! Wat leuk dat je op m'n blog kwam kijken, ik heb ook erg veel zin om er aan te gaan beginnen! Op de site stond dat je 10 yard nodig had voor de achtergrond en sashings. Dus dat heb ik besteld. Ik hoop dat ik er genoeg aan heb (al denk ik nu eerder: te veel..) Goeie tip om de blokjes na te meten! Ik krijg de blokken op een cd toegestuurd van iemand. Ik heb nog ngeen inchlineaal, maar zit er wel over te dubben om er eentje aan te schaffen, werk denk ik wel zo makkelijk!
Ik kom zeker nog eens op je blog kijken, je maakt zulke lueke dingen!

Groetejs, Mirjam

lynda zei

Leuk om even bij jou langs te komen. Gezellig zo met een stel bij elkaar komen. Ik heb dit ook iedere donderdagavond. Jij bent ookal met het klosjesvirus besmet zie ik, ik houd me even bij de mandjes. Tot ziens maar weer, fijne avond.

betty zei

Ja, ik kom ook even bij je kijken, leuke stofjes gebruik je en je klosjes.... Leuk! Ik hou mij nog even bij de mandjes, als die af is (en zo nog wat andere patchworkjes) dan begin ik ook aan iets nieuws, 'k weet nog niet wat, er liggen nu allerlei boeken met ideeën naast mijn stoel!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails