maandag 28 oktober 2013

Weet je wat ik verschrikkelijk vind..........

nou dit VERSTEL WERK baaaah, het blijft meestal ook liggen, maar vanmiddag heb ik de koe maar bij de horens gepakt afwerken met die bult, ha, ha, ha.
En raad eens het er tegenop zien duurt eigenlijk langer dan het werk, na een half uurtje was de stapel weggewerkt en


de naden gelokt.


Van deze prachtige blouse was ik al bijna een knoop kwijt, nu is dat niet zo erg want er zitten allemaal verschillende knopen aan, maar die ene moest ik er toch aan zetten  en om te voorkomen dat ik er elke keer als ik hem draag weer eentje aan moet zetten heb ik ze allemaal onderhanden genomen.
Het is precies zoals mijn moeder altijd zegt de machinaal aangezette knopen zitten gewoon los, trek aan een draadje en je knoop is er af ! ! !


Zo nu kan ik rustig gaan zitten breien.
Fijne avond groetjes Hennie.

5 opmerkingen:

Klaske zei

Hier stapelen die werkjes ook altijd op, nu moet ik voor anderen wat doen en nu is er een snoer stuk van de naaimachine..Kan ik toch een leuker werkje doen :-) Maar blijft het verstelwerk helaas liggen..

Ageeth Dorsman zei

Heel vervelend, en het zijn inderdaad altijd die knopen, die je dreigt te
verliezen en erbij bungelen. Ik doe het meestal maar direct en mag dan
"als beloning" daarna iets leuks (lees: quilten, breien of borduren)
doen.
Groetjes van Ageeth

Hester zei

Brrr, ook niet mijn ding. Maar veel succes en geniet daarna van het breien. De winkel in Rijsen ken ik niet vroeger Hmm, ging ik van uit Enchede wel naar Nijverdal, daar zat toen een hele grote handwerk zaak. maar dat is al lang geleden

Guusje, zei

Het is ook zeker geen leuk werk dat verstellen maar wel iets dat moet gebeuren. Ik herken her wat je hier schrijft.

Chris zei

Ik snap je helemaal hoor over dat verstelwerk, dat is écht baaahhhh! Maar ja, als je het gedaan hebt, geeft dat toch wel een voldaan gevoel en dan kan je weer heerlijk aan je leuke dingen werken.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails