donderdag 31 oktober 2013

Regiodag

Zo we zijn net weer terug van een geweldige regiodag, het was zoals gewoonlijk weer een feestje om met, schrik niet 120 quiltdames gezellig bezig te zijn, met luisteren, quilten, praten, eten, elkaars werkstukken bekijken en ga zo maar door.
De zaal was gewoon lekker vol ! ! !
Hilde Verdijk verzorgde de lezing ze is prof organizer, ik had gistermiddag al even op haar face boek pagina gekeken, nou dat komt helemaal goed dacht ik en dat was ook zo.

Jammer genoeg was ik natuurlijk mijn foto toestel weer vergeten en toen ik foto's met mijn mobiel wou maken deed de camera het niet, zul je altijd zien dat doet ie anders nooit.

Dit is de buit van vandaag we kregen allemaal een patroon voor een pannenlap een hond, poes of uil voor de workshop, het schrijfblok en de quiltjeshanger van het quilters gilde, de centi/inch meter van Ity de quiltwinkel en het knoopje van funny buttons, die ook aanwezig was met een hele kofferbak vol geweldige knoopjes. 


Deze stofjes en knoopjes heb ik gekocht niet omdat ik ze nodig ben maar gewoon om mijn voorraad een beetje aan te vullen, ha, ha, ha.Zo ik heb weer heel veel ideetjes opgedaan, niet dat ik daar nu direct mee aan de slag ga, eerst iets af maken, ha, ha, ha, grapje.

Groetjes Hennie.

5 opmerkingen:

Chris zei

Tjonge, dat zijn er veel, 120. Maar natuurlijk heel gezellig. En het is natuurlijk ook heerlijk om je voorraad stofjes aan te vullen.

Guusje, zei

Wat heb je mooie aankopen gedaan en wat waren er veel aanwezig.

Berna zei

Wat een club 120 dames! Maar leuk dat het gezellig was. En wat zijn ze leuk he die knoopjes van funny buttons. Veel plezier met je mooie aankopen en goed weekend.

Tineke zei

120 dames, wat zal dat gezellig geweest zijn.
Mooie aankopen heb je gedaan, het is altijd weer genieten van zulke leuke stofjes.
Groetjes Tineke

ria vogelzang zei

Tjonge, wat een club! Wel leuk om met zovelen te zijn, lijkt me!
En een prachtige aanwinsten!
(was dat de regiodag van Twente??)
Groetjes, Ria.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails