vrijdag 14 september 2012

Floriade

Donderdag zijn we mijn DH en ik naar de Floriade geweest, we hebben ons prima vermaakt er is zo veel moois te zien.
Een paar plaatjes van de dag om een beetje een indruk te krijgen.De nachtwacht was live aanwezig ongelofelijk dat ze zo mooi stil kunnen staan.


Willowman Forest, de kinderen die de floriade bezoeken mogen een werkstuk maken van natuurlijk materiaal, deze werkstukken komen allemaal in deze wilgenhaag/boog te hangen erg leuk om te zien, hier vind je nog meer foto's van The WillowmanDeze reuzen kijken mooi over de bloementuin uit.Hier wordt wildbreien ook toegepast.


Hebben jullie wel eens gehoord van de Keltische boomkalender, ik tot voor gisteren niet, erg leuk om even rond te kijken en "je boom" op te zoeken. Hier en hier kun je er meer over lezen.


Natuurlijk heb ik ook nog een paar quiltwinkels bezocht, bij Patch & Stitch kocht ik deze handige half flexibele vingerhoed,


deze stofjes en vulling voor mijn Sewline pen kocht ik bij dit winkeltje,


op de terugweg kwamen we bijna langs Huissen, daar heb ik deze stofjes voor mijn DJ gekocht.


Zo nu ga ik even mijn nieuwe vingerhoed uitproberen ! ! !

Een heel fijn weekend, groetjes Hennie.

13 opmerkingen:

Rennie zei

Wat een mooie kunstwerken op de Floriade en wat een snoezige lapjes heb je gekocht. Fijn weekend.

quilting Jeannet zei

Leuk allemaal Hennie, en die stofjes uit Huissen, ik ben er nog nooit geweest, maar het ziet er veelbelovend uit!

Ineke B zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Ineke B zei

Wat heb je leuke lapjes gekocht, vooral voor de Dear Jane, naait zo leuk met al dat moois. Net snoepen maar dan zonder calorieën. Nu kun je weer even vooruit. De foto´s van de Floriade zien er prachtig uit.

Fijne dag, Ineke

Hermie zei

wat een heerlijke dag heb jij gehad, lekkere quiltdingen gekocht en mooie foto's van de Floriade, die nachtwacht prachtig en het wildbreimodel is ook super om te zien

AnitaS zei

Leukde dag gehad en nog hele mooie aankopen ook. Fijne dag.

Guusje, zei

Wat is de Floriade mooi en wat heb je mooie aankopen gedaan, erg mooie lapjes, met de vingerhoed werk ik al jaren en wil niet meer anders.

Ageeth Dorsman zei

Wat mooi is het op de Floriade, en
geweldige aankopen heb je gekocht in
Huissen! En nu lekker nagenieten!
Groetjes van Ageeth

Heleen zei

Geweldige foto's! Bedankt voor het meegenieten.

Roos zei

Mooie foto's van de Floriade Hennie, wij willen ook nog een keer gaan maar het is er nog niet van gekomen. Die vingerhoed is erg fijn, ik heb hem ook en deze glijdt niet zo snel van je vinger af. Je lapjes zijn ook weer prachtig.
Groetjes Roos

Chris zei

Wat heb je veel gedaan op één dag! Ongelooflijk. Wij zijn laatst ook op de Floriade geweest, maar hadden alleen tijd daar voor, niet verder shoppen of zo. Wij hebben er ook enorm genoten.
Je hebt leuke aankopen gedaan.

Hennie zei

@ Chris we hebben dit niet in een dag gedaan hoor, we hadden een midweekje naar Limburg geweest. Wij hadden onze dag ook goed gevuld op de floriade.

ivoorwit.blogspot.com zei

Wij waren in mei op de Floriade.
De reuzen hebben nu een heel ander uitzicht. Maar mooi hè? Ook leuk om wat ideeën op te doen. Je lapjes vragen natuurlijk weer om nieuwe creaties. We wachten af. Groetjes, Thea.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails