vrijdag 21 september 2012

De quiltstand is ! ! !

Ik heb verschillende werkjes onderhanden, afwisseling in het werk werkt bij mij goed, dit betekend wel dat ik dit jaar nog geen quilts af heb gemaakt.
Dat vind ik dan wel weer erg jammer natuurlijk, maar daar kom ik wel overheen en als het goed gaat komt hier snel verandering in ! ! ! HOOP IK.

De gemaakte stand is nu:
  • Eén Peaceful Pathways blok.
  • Drie bbq blokjes en
  • ruim tweehonderdtwintig klosjes gequilt ! ! ! Hier kun je mooi zien, als je de foto vergroot, dat ik met vijf naalden quilt, waar mijn duim en twee vingers staan zie je dat de naalden allemaal de zelfde kant op wijzen, zo hoef ik de quilt minder vaak te draaien, dit bevalt me prima.
Ik ga eerst maar even een paar sjaantje blokjes voorbereiden, want het is zo weer de vijfde van de maand ! ! !

Een heel fijn weekend allemaal.

Groetjes Hennie.

10 opmerkingen:

Klaske zei

Ja dat is wel zo hé dat je dan niet zo gauw een quilt af hebt, maar die afwisseling is ook wel leuk hé?!. Handig van je om op die manier te quilten. Ik heb laatst een duimvingerhoed gekregen, dan hoef ik ook minder te draaien.Maar het doorpitten met de middelvinger handigt me toch het best....Fijn weekend

Ineke B zei

Je klosjesquilt is een plaatje! Het is ook veel leuker om handwerkjes af te wisselen. Ik vind er ook niets aan om steeds hetzelfde te doen en er is ook zoveel moois.
Vandaag heb ik ook een blokje van de Dear Jane gemaakt. :-)

Fijn weekend, Ineke

Phebe and Jane zei

Tja, zo heeft iedereen z'n eigen favoriete quilt-planning. Je klosjesquilt wordt mooi, hoor. Handig werkt dat zo met 5 naalden tegelijk.
Groetjes,
Marian

Lida zei

Ja ik heb ook meerdere projecten liggen, maar wil nu op ieder gebied eerst wat dingen helemaal af maken, want anders duren ze mij te lang en gaan ze vervelen en dat is toch niet de bedoeling! Groetjes'
Lida

Carin Wijnand zei

O zo leuk die klosjes en dat met 5 naalden... slim idee!

inge zei

toch al een hele productie. in de afgelopen twaalf maanden heb ik ook maar één quilt afgewerkt hoor, en aan verschillende gewerkt

Tilly zei

Wat ben je druk, alles is ook zo leuk om te doen. vind je klosjesquilt echt prachtig worden Hennie. en succes met de DJ blokken, wie weet gaat het voor mij ook weer lukken.
fijn weekend. groetjes

AnitaS zei

Als je meerdere projecten onder handen heb duurt het langer voordat iets af is. Maar eigenlijk gaat het toch om het plezier dat we hebben tijdens het maken.

Chris zei

Straks heb je ineens een paar dingen tegelijk af. Dat is ook leuk!
Slim om met een paar naalden tegelijk door te quilten! Fijn weekend Hennie.

Guusje, zei

O wat goed dat je ook aan verschillende dingen tegelijk werkt ik doe het ook want ik vind de afwisseling ook fijn tot op een moment dat ik dan ineens een top af wil hebben. Je klosjes worden mooi.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails