donderdag 2 juni 2011

Quilt tentoonstelling

Prachtige quilts hangen dit weekend in kasteel Cannenburch een genot om naar te kijken. Van morgen zijn DH en ik naar Vaassen gereden, het is voor ons te ver om te fietsen en ik heb in de auto nog een paar hexagon bloemetjes kunnen maken, dat lukt op de fiets niet ! ! !

Eerst hebben we de quilts bewonderd en een kopje koffie met een plakje cake extra genuttigd heerlijk, terwijl mijn DH van zijn tweede kopje genoot ging ik de winkels langs.

Liep ik toch bijna mijn zus en nichtje omver bij de stand van Beb, als ik in zo'n stand ben heb ik meestal alleen maar oog voor de lapjes, (grapje ik heb verder geen bekende gezichten gezien, dat hou ik ook wel een beetje in de gaten hoor ! ! !) zo van welke kleuren ben ik nog nodig voor de Dear Jane, ik was natuurlijk weer vergeten een briefje te maken en ik had me voor genomen om een paar paarse stofjes van mijn Civil War project in mijn tas te doen, maar dit was natuurlijk ook niet gebeurt. Toch is het weer gelukt ik heb weer een mooi voorraadje stofjes gevonden voor deze twee projecten.Dit is de buit, de paarse stofjes zijn voor mijn Civil war quilt en
de bruin tinten zijn voor mijn Dear Jane.
Een heel fijn weekend, geniet van de zon en van de quilts op de tentoonstelling als je nog gaat ! ! !

Groetjes Hennie.

10 opmerkingen:

Madammeke Ongeduld zei

echte mooie stofjes heb je uitgekozen

Anoniem zei

Het ziet er heerlijk relaxt uit Hennie, was het er niet megadruk? wij denken er ook over zaterdag, maar ja, voor ons is het 200 km en terug, dus best ver. Je stofjes zijn geweldig,die paarse vind ik ook erg mooi.Ik kan alleen anoniem plaatsen bij jou.

Groetjes, ( quilting) Jeannet

Roos zei

Wat een leuke stofjes Jeannet.
Groetjes Roos

Heleni zei

Mooie stofjes heb je gevonden Hennie. Je kunt weer lekker aan de slag.

groet Heleni

Guusje, zei

Wat leuk dat je ook gisteren bent geweest, ik ook. Het was prachtig weer en ik heb genoten. Je hebt mooie aankopen gedaan.

Chris zei

Ik las al bj verschillende andere dames dat ze er naar toe zouden gaan. Je had schitterend weer. Het lijkt me daar prachtig, ook de omgeving.
Mooie stofjes heb je uitgekozen.

Yvonne aka sommeke zei

Wooow, wat een mooie buit heb je gescoord!
Goe weekend!

Saskia zei

Ziet er goed uit. Je buit en de foto's van de locatie. Het staat voor mij, voor morgen op mijn programma. Ben heel benieuwd.

Annemieke Price-Talen zei

Hoi Hennie

Was heel leuk ja, Cannenburgch. Hebben er ook van genoten. Leuke stofjes heb je weer ingeslagen.

Gr Annemieke.

Terray zei

Mooie aankopen heb je gedaan. Ik ben ook geweest, het was voor mij de eerste keer dat ik naar een quilttentoonstelling ging.
Groetjes
Tertia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails