vrijdag 27 mei 2011

HELLEP ! ! !

Nee het is niet de vijfde van de maand en dit is geen update meer een ofdate, ha, ha, ha.
Dit Dear Jane blokje wil maar niet vlotten, hij zit de hele maand al in de rol. Ik had eerst allemaal malletjes gemaakt, toen ik de geknipte stukjes aan elkaar zette, kwam ik er al snel achter.

DIT KOMT NIET GOED ! ! !

Eerst hier maar even bij Brenda kijken óóóóóh ik zie het al, het is een applicatie blokje, dat verklaard alles. Stom dat ik daar zelf niet op kwam, nou ja altijd handig zo'n "spiek" site.
Maar een slecht begin werkt nooit lekker, ook al ben ik op de goede weg het middenstuk is klaar, maar nu lijken de blaadjes te groot. Nou dat weer, ik heb
een moment gedacht dit blokje leg ik wel even aan de kant maar nee ik laat me niet kennen ook al maak ik deze maand allen dit blokje, af zal die.
Zo dit moest ik even kwijt.

Een heel fijn weekend allemaal ! ! !
Groetjes Hennie.

8 opmerkingen:

Miny zei

HaHa Hennie de aanhouder wint.

Succes!!

Groeten Miny

Heleni zei

Dit noem ik nou karakter hebben.....
Tijd zal 't duren, goed zal 't worden!!!

groet Heleni

Karen zei

Oh dear, the troubles with Jane!!! LOL.

Roos zei

Een echte doorzetter.....
Groetjes Roos

Guusje, zei

Zo herkenbaar soms zit er een blokje tussen wat maar niet wil lukken. Maar je kan het de aanhouder wint, dat heb ik zelf ook ervaren.

Chris zei

Ik heb ook fijn een paar van die 'spiek' sites. Heel handig! Het komt best voor elkaar hoor. Lekker afmaken, dan kan je het helemaal uit je hoofd zetten. Succes er mee en fijn weekend.

Debby zei

Lekker frustrerend is dat he?
Maar je zal zien: het resultaat mag er zijn!
Fijn weekend..

treny zei

ja dat was ook mijn moeilijkste blokje,ik heb het niet geappliceerd, en het was bijna onmogelijk, maar hij zit er toch mooi tussen!! groetjes uit duitsland trijnie wildeboer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails