vrijdag 25 maart 2011

Ik heb een mooi begin met............

ja je ziet het goed de vingerhoedjes, hier zitten er vijftig knus bij elkaar. Ik probeer er zoveel mogelijk kleuren in te verwerken.
Piep klein is hij, ik heb het lapje even op de meetlat gelegd hij is net vijftien bij twintig centimeter, dus ik ben wel even onder de pannen met dit project.
Het werkt zoals elke nieuw project erg verslavend, dus dat wordt kiezen hexjes of vingerhoedjes en de DJ blokjes moet ik ook weer wat aandacht. Hoezo tijd tekort, ha, ha, ha.


Zondag doen we mee met de Circuit Run in Zandvoort.
Een heel fijn weekend allemaal ! ! !
Hennie.

19 opmerkingen:

Annemieke Price-Talen zei

Hoi Hennie

50 lijkt heel wat maar het meet nog niet zo veel. Ze zijn erg leuk, fleurig. Veel plezier in Zandvoort.
Gr Annemieke.

Quiltendewilma zei

Oh prachtige vingerhoedjes!! een heerlijke verslaving rijker...

Heleni zei

Oh leuk Hennie, leuk voor een poppenquiltje.

Fijn weekend,
groet Heleni

gerda kreatief zei

Zijn die vingerhoedjes een nieuw virus?? Dan denk ik dat ik niet zo vaak meer kijk op al die blogs. Ik heb al virussen genoeg!! ;-)
Wel erg leuk al die kleurtjes.

Mieneke zei

Ha ha, ook jij bent aan de vingerhoedjes! Veel succes ermee, ik probeer me er verre van te houden...!

Annelies vdB zei

Leuke vingerhoedjes en veel plezier op het circuit !

katrien zei

Echt een scrappy je vingerhoedjes.

Carina zei

HOi, hoe groot zijn je hexagonnetjes of bloemblaadjes? En maak je zelf de kartonnetjes? VInd het een leuk idee om daar je oude lapjes voor te gebruiken anders zitten ze toch maar in een doos.... Groet Carina

Hennie zei

@ Carina mijn kartonnetjes zijn 1 1/4 inch ze zijn er in verschillende maten, de kartonnetjes kun je kant en klaar kopen, je kunt ze ook zelf printen. In de linker kolom van mijn blog staat een linkje.
Succes Hennie.

Tineke zei

heel leuk die kleine vingerhoedjes:) en succes in Zandvoort..
goed weekend en de groetjes
Tineke

Guusje, zei

Wat een mooie vingerhoedjes en wat een leuk virus is het toch. Heb er ook een aantal geknipt liggen. Veel plezier as zondag.

Marianne & Marie-José zei

Join the club zou ik zeggen. Het is heel leuk om te doen om alle kleine snippers in een mooie quilt te verwerken. Maar inderdaad veel werk is het wel. Mijn voorraadmandje groeit sneller als de quilt, haha. Het voordeel is je kunt hem zo groot maken als je zelf wil. Fijn weekend en groetjes van Marianne

Francien zei

Ik heb een mand met allerlei grotere lapjes die over waren bij elkaar gedaan...zou dat een soort "voorvirus"zijn als je het zo kunt noemen...ik vind het wel heel erg leuk..jouw vingerhoedjes hebben al hele leuke kleurtjes Hennie en een virus kan ik er nog wel bij hebben...ga vast een patroontje bekijken...
Fijn weekend en succes verder...groetjes Francien.

Nelleke zei

Hallo Henny bij jou valt het ook niet stil en er is altijd wel wat te zien.Leuk je vingerhoedjes met allerlei vrolijke stofjes.Veel plezier gewenst op het circuit.Groetjes Nelleke

Miny zei

Hennie allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!
Wat grappig die vingerhoedjes, leuk al die kleurtjes. Daar kun je inderdaad mooi je restjes in kwijt, dinsdag even meenemen.

Fijne dag gewenst!!

Groeten Miny

Chris zei

Pffff, wat klein! Maar heerlijk vrolijk.
Veel plezier en succes in Zandvoort. Ik bewonder je!!

Annemieke Price-Talen zei

VAN HARTE MET JE VERJAARDAG VANDAAG. LAAT JE LEKKER VERWENNEN.
GR ANNEMIEKE.

Marieke zei

Dus je bent jarig vandaag? Nou, van harte. En ook van harte met je nieuwe verslaving! :-) Jouw vingerhoedjes zijn dus ook ongeveer 3 cm hoog? Die van mij ook. Dan ben je inderdaad wel even bezig, wanneer je een flinke lap wilt hebben. Maar dat is helemaaaaal niet erg. Veel plezier morgen!

Karen zei

I love your thimbles!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails