donderdag 10 maart 2011

Civil War BOW

We zitten al weer in week tien, zit ik me te bedenken als ik een berichtje maak, waar blijft de tijd we, gaan weer mooi richting het voorjaar heerlijk toch ! ! !
De broeikas is van binnen en buiten al schoongemaakt en de groente zaden en pootaardappels zijn al ingekocht, voor de aardappels is het een beetje vroeg maar anders vis ik straks achter het net en zijn de frieslanders al uitverkocht. Ja Warna je leest het goed we verbouwen friese aardappels en dat bevalt ons prima ! ! !
Dit is het tiende blokje Lincoln's Platform.
Met het voorjaar in aantocht komen mijn lapjes even op de tweede plaats te staan want eerst moet het huis schoon, daarna is de tuin na de winter weer aan de beurt en de groente wordt al vast voorgezaaid. Bij haar heb ik een handige "to do list" gevonden, die heb ik geprint en staat al bijna vol. Tussen de bedrijven door maak ik nog wel tijd voor mijn lapjes hoor.
Leanne's House is bijna gequilt ik ben met de rand bezig, ik wist niet goed hoe ik hem moest quilten maar ik ben er uit gewoon niet te ingewikkeld jullie zien hem snel als affo verschijnen.

Groetjes Hennie.

10 opmerkingen:

Miny zei

Hennie dat trok ook mijn aandacht week 10.
De winter loop al weer op zijn eind.
Leuk om alles weer groen te zien worden.
En ja je kunt de tijd maar een keer besteden,
dan is een to do lijstje makkleijk, deze zijn leuk!

Groeten Miny

Annefred zei

hoi Hennie, jij hebt al vroeg de voorjaarskriebels, ik heb alleen nog maar lekker op het fietsje genoten van de zon en de waas in de bomen (net voordat er blaadjes verschijnen). Maar ben benieuwd hoe Leanne's House er als affo uitziet.
groet,
Anki

Mieneke zei

Hoi Hennie, mooi blokje is het geworden.
En inderdaad: week 10. Ik hoop dat het voorjaar snel komt en het gras groener wordt. Het lijkt nu wel een dode gele mat na al die regen!
Succes met al je voorjaarsplannen!

GRANNY'S HOUSE zei

Mooi blokje heb je weer gemaakt en alweer week 10, de tijd vliegt weer voorbij.

Groetjes
Ines

Guusje, zei

Mooi blok is dit ook weer geworden en ja de tuin die is ook weer aan de beurt heerlijk om daar even in te kunnen werken. Succes met de laatste loodjes van je Leanne's House ben erg benieuwd hoe hij is geworden.

conny's quilts zei

Wat een mooi blokje is het geworden en met Sjaan schiet je ook geweldig op. Jammer genoeg kan ik je blog op mijn eigen laptop niet meer openen, op een andere computer lukt dat nu wel even! groetjes!

Annemieke Price-Talen zei

Werk niet te hard maar het is wel een fijn gevoel als alles weer schoon is. Kun je er straks weer lekker bij gaan zitten met je quiltwerkje. Groetjes.

Inspiratie zei

Mooi blokje geworden, hoe maak je van die scherpe foto's van zo'n blokje? Leuke lijstjes, bedankt voor de tip. Heb je er ook koffiepauze bij opgeschreven meet wat lekkers erbij? Groet, Warna

Jane in Wales zei

Weer zo'n mooi blokje! Werk niet te hard hoor!! Veel rustpauzes met lapjes...:o)))
groetjes
Jane

sylvia zei

heel handig, zo'n mooie to-do lijst!!!
dat heb je ook wel nodig met alles wat je zo even opnoemt!! Veel succes met klussen en ik ben heel benieuwd naar je gequilte Leanne.
fijn weekend!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails