zondag 28 november 2010

Even niet aan mijn

kloslap gewerkt, maar ik zit niet stil hoor ! ! !Er moeten nog twee kerstsokjes gemaakt worden en ik ben bezig met een patroon voor een kerstquilt, niet voor deze kerst hoor dat lukt me echt niet meer. Ik weet nog niet precies hoe hij wordt, maar als ik nu begin kan ik er later zo mee verder. Zoals je ziet heb ik alles uit de kast op zoek naar leuke kerst patroontjes, wat een puinhoop krijg je dan. Ik gebruik bestaande applicatie patroontjes hoor, Sulky had in 2008 een mooie kerstquilt BOM, die heb ik natuurlijk bewaard. Van deze patroontjes gebruik ik een gedeelte, deze ga ik komende week maken als ze klaar zijn zie je ze hier wel verschijnen.
Fijne zondag verder Hennie.

13 opmerkingen:

Francien zei

Nou Hennie...dan ben je net zo bezig als ik en velen met mij denk ik...vandaag alle boeken en tijdschriften uitgezocht en doorgespit naar Kerstideetjes...ook hier is het een rommeltje..maar ik dacht even ontspannen bij het bloggen en daarna verder...succes ook hoor!..de klosjesquilts wordt prachtig!!
groetjes Francien.

Annelies vdB zei

Die klosjesquilt komt echt wel af hoor. Het is in deze tijd leuk om met kerstwerkjes bezig te zijn.

GRANNY'S HOUSE zei

Zo'n puinhoop ligt er bij mij ook, ik ben momenteel bezig met wat harten voor de kleinkinderen en moet ook nog kerstsokken maken...........maar ik ben nog op zoek naar een zak met tijd......heb jij nog wat over ;-)

Groetjes
Ines

Quiltendewilma zei

Puinhoop?? Waar?? Moet je eens hier komen!!!
:o)

Daniëlle zei

Hihihi, hier van hetzelfde laken een pak!! Maar het is droge rommel, zo weer opgeruimd en je weet weer wat je in huis hebt hihi! Veel plezier!! XXXD

Mascha zei

Heerlijk, toch! Deze puinhoop.
Groetjes Mascha

Nelleke zei

Wat een mooie fleurige klosquilt is het toch als je zo naar de foto kijkt.En een stitcherie ertussen door is toch wel erg leuk om te doen naast de grote projekten ben wel benieuwd hoe de kerstquilt eruit komt te zien.Groetjes Nelleke

Cisca zei

Ja, ik kan het ook nooit zonder er een puinhoop van te maken. Zo te zien gaat het een mooie quilt worden, leuke stitcheries en mooie lapjes!
Groetjes, Cisca

Marieke zei

Wat wordt jouw kloslap toch prachtig. En die loopt niet weg, dus kun je lekker even bezig zijn met kerststof. En inderdaad: die is zo ook weer opgeruimd. Ben benieuwd hoe ze worden!

Tineke zei

heerlijk he, zo lekker rommelen om stofjes uit te zoeken,gaat vast mooi worden :)
je klosjes hebben even vakantie tot in het nieuwe jaar :)))
groetjesssssss Tineke

Tineke zei

toch erg leuk om je klosquilt even te zien hoor!

Erna zei

Het maakt toch niet uit waar je aan werkt. Het gaat er om wat je ook doet het met plezier doet en die klossjes die komen er wel. Mijn klosjes zijn nog steeds met vakantie. hahahah

Guusje, zei

Het kijken naar de kloslap is ook al erg mooi en je kunt niet alles tegelijk, eigenlijk wel jammer vind ik altijd. Succes met waar je allemaal mee bezig bent, ben wel benieuwd.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails