zaterdag 30 oktober 2010

Kloslap ??.........nou ja eerlijk gezegt

is er weinig, te weinig veranderd, ik heb een paar klosjes aan elkaar gezet en het klosdoosje staat klaar, dus daar ligt het niet aan. Komende week zit de vakantie er helemaal op, ik zal het klosdoosje weer naast de bank in de kamer zetten, zodat ik hem regelmatig zie misschien helpt dat, ha, ha, ha. Alsof ze dan vanzelf aan elkaar gaan, we zullen zien of het helpt.
Gisteren heb ik bij Rietje dit engeltje gemaakt op de verrassing morgen schattig hè ! !


Ik heb natuurlijk niet stil gezeten, er wordt hard gewerkt, gequilt aan de Red Delicious quit, het laatste blok van Leanne's House is geborduurd en zit gedeeltelijk in elkaar. Het word tijd om de rand en achtergrondstof te kopen nou dat is helemaal gelukt bij Atelier van Slagmaat is keuze genoeg.

Kijk zo gaat de quilt eruit zien de witte stof die eronder ligt wordt de achterkant, de quilt komt het mooist uit met een groenige rand, alle variaties zijn daar door verschillende dames bekeken en neergelegt, deze stofjes vind ik het mooist.
Fijn weekend groetjes Hennie.

12 opmerkingen:

Berna zei

Leannes House ziet er gaaf uit zo dat hoekje.
Ooit wil ik ook nog eens een bezoekje brengen aan Rietje. Lijkt me erg leuk daar eens iets te gaan doen maar het is niet zo naast de deur. Jammer.

AnitaS zei

Inderdaad heel mooi die groenige rand. Toen ik de kop van je berichtje zag dacht ik heeft ze nou niks gedaan? Maar dat valt nogal mee he, andere dingen hadden even voorrang.

Tineke zei

Leuke projecten, en het is best goed af en toe te klos-pauzeren .:)

quilting Jeannet zei

Ik ben weg van je Leannes housse Hennie, die achtergrond past er heel goed bij. Ik zou inderdaad ook wel eens bij Rietje willen kijken, misschien van de zomer.

groetjes, Jeannet

Chartreuse Moose zei

Beautiful klosjes!

Marieke zei

Ontzettend leuk engeltje, fantastische leannes House en een paar klosjes, zijn toch een paar klosjes.

Annemieke Price-Talen zei

Hoi Hennie

De rand stof staat er prachtig bij, je hoeft ook niet zo veel te doen je hebt toch nog vakantie?

Groetjes Annemieke.

Cisca zei

Mooie klosjes en dat engeltje is een schatje! Mooie stof voor je Leanneke!
Groetjes, Cisca

Jane in Wales zei

leanne's House wordt prachtig zo. En wat een schattig engeltje. Ach, die klosjes komen vanzelf wel aan elkaar, voordat je het weet....
groetjes
Jane

Cybele's patch zei

Vaak willen dingen toch maar niet afkomen. Maar je hebt genoeg andere dingen gedaan. Mooie blokken voor je LH. De klosjes komen ook wel weer aan de beurt.

Guusje, zei

Lief engeltje en wat heb je een mooie rand om je Leanne en het laatste blok is ook al zo mooi. Die heb ik hier ook nog liggen om af te maken. Mijn mams was er al mee begonnen en het engeltje erg leuk en lief. En de klosjes dat komt vanzelf goed.

Anoniem zei

Wat ziet je quilt er mooi uit met de antiek groene rand. Heb je al een plan hoe je gaat quilten? Rietje van Slagmaat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails