woensdag 8 juli 2009

Quilt Bee gisteravond

Gistermiddag 18.00 uur zag mijn atelier er nog zo uit, het is de hoogste tijd om de zooi op te ruimen want vanavond komen de quiltmutsen bij mij.
De quilt die over de stoel ligt heb ik bewust een beetje inbeeld gelegt zodat ik hem elke keer zie.
Deze quilt is aan de beurt om doorgepit te worden maar ik weet nog niet precies hoe ik dat ga doen, als ik hem in beeld hou dan kom ik wel op een idee.

Iedereen neemt vanavond zijn quilt/stitch werk mee en de tafel moet leeg, laat ik maar snel even aan de slag gaan.


Dit is miny's quilt, hij is erg mooi geworden, we hebben hem bijna allemaal gemaakt, in de vorm van een mistery elke keer nam Miny een gedeelte mee naar de bee. Het was erg leuk om te maken.

Gerrie is bezig met deze hexagon quilt het wordt echt een plaatje.
Anki en Hetty waren wat later en helaas ik ben door al het geklets helemaal vergeten foto's van hun werk te maken nou ja dat houden jullie tegoed.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Dag Hennie
Leuk om eindelijk eens te zien dat ook een ander deze quilt gemaakt heeft. Ik heb hem zelf in 2007 gemaakt en toen hij vorig jaar klaar was vroeg mijn dochter (van 21!) gelijk om zij hem mocht hebben voor in haar nieuwe huis. Ik heb er dus alleen van kunnen genieten tijdens het maken maar vind het leuk dat zij er zoveel plezier van heeft. Heb jij al een bestemming voor deze quilt?
Groet, Elly

Inge Slaats zei

Wat ontzettend leuk om hier te lezen dat jij het over de "quiltmutsen" hebt! Ik dacht altijd dat mijn DH dat uitgevonden had, hij noemt mijn quiltvriendinnen, trouwens iedereen die quilt, ook altijd zo! Hij zegt het plagend hoor, ik heb het altijd een superleuk woord gevonden, gebruik het zelf ook en zelfs mijn oudste kleinkind van 5 jaar zei laatst, toen ik 's middags naar een bee moest: "ga je naar de quiltmutsen, oma?"
In ieder geval laten de quiltmutsen bij jou daar hele mooie dingen zien.

Willie zei

Weer hele mooie quilts hebben jullie gemaakt. Wel heel gezellig met zo groepje quiltmutsen .En je atelier ziet er best netjes uit.Maar jou quilt die over je stoel hangt vind ik ook perfect

Anoniem zei

Hoi Hennie
Goed geslaagd die foto zelfs mijn benen staan er niet op HaHa.
Het wordt toch nu wel eens tijd dat we de quilts tentoonstellen,
zo langzamerhand hebben we een hele verzameling, voor winter maar eens plannen maken.

Groeten miny

gerda zei

leuke frisse quilt hangt er over de stoel..gezellig samen een bee..en de hexagonnen SUPER..krijg weer helemaal de kriebels van al dat moois..
fijne dag

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails