dinsdag 7 juli 2009

AFFO geen quilt maar...

een trui gebreid in ajour patroon, ik moest al heel lang alleen nog de kop van de mouwen breien, daar schoot ik maar niets mee op, het kwam er gewoon niet van.
Gister avond heb ik hem afgebreid en van morgen in elkaar genaaid.

En dit is dan het resultaat, ik heb hem al even aangepast de kop van de mouwen zitten niet helemaal naar mijn zin nou ja ik was hem eerst maar even uit en anders moet hij maar weer uit elkaar. Wel jammer ik ben eigenlijk blij dat hij eindelijk klaar is.

7 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Dat herken ik wel een beetje Hennie, dan zit het net niet, in de winkle hang je je het dan terug, als je het zelf maakt ben je eindeloos aan het rommelen om het goed te krijgen met de kans dat het in de kast beland, ongedragen....dat hoop ik voor jou niet hoor.

groetjes, Jeannet

wilma zei

Gefeliciteerd met je affo!! En nu dragen die trui. Bij mij gingen ze vaak ongedragen de kast in omdat ik er dan weer wat aan zag. Zo dom dat wij vaak ook zo precies zijn. Met zelfgemaakte kleding was dat altijd net zo....

Dorine zei

Mooi die trui en weer affo gefeliciteerd.
Als je zelf iets maakt blijf je er altijd wat aan zien.
mar hij ziet er echt mooi uit hoor.

groetjes Dorine

Cybele's patch zei

Hij ziet er mooi uit Hennie.
Misschien kun je de mouwkoppen iets 'bijtrekken' door de trui onder een vochtige doek te leggen en de mouwen in model leggen, met spelden vastzetten en zo laten drogen.

GRANNY'S HOUSE zei

Mooi patroon en de kleur is prachtig!!!

Groetjes
Ines

Willie zei

Ajour patroon was altijd één van mij lievelings patroon.
Jammer dat hij bij de mouwkop niet goed zit.Heb je misschien helemaal door gebreid met het ajour patroon.Ik deed meestal nog 2 of 4 naalden recht.
Dan trok dat niet zo.
Het ziet er wel mooi uit.

Hennie zei

Gisteravond heb ik de trui nog even laten zien aan de "quiltmutsen" zij vonden de mouwkop mooi zo bolt hij nog een beetje op
Zo zie je maar weer smaken verschillen en als je zelf iets maakt zie je er vaak wel iets aan.
Ik denk dat ik er eerst maar niets aan verander.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails