woensdag 3 juni 2009

Mijn laatste stitcherie en de tuin ! ! ! !


Zo "The Buffet" is klaar, ik heb achter ons huis ook zo'n buffetje maar dan voor ons zelf, gelukkig heb ik niet van die mee eters in de tuin, het gaas zorgt er voor dat de konijnen buiten de groente tuin blijven er is voldoende groen gras in de buurt ze komen niets te kort hoor!!!!

De slakken dat is een ander verhaal die zitten meestal wel in de kas maar daar buiten valt het erg mee.Ook nog even een kijkje in de bloemen tuin er staan zoveel bloemen prachtig te bloeien, kijk maar eens even mee.7 opmerkingen:

http://quiltatelierlawi2000.web-log.nl/ zei

De stitcherie is precies je tuin , ook heel mooi. staan er ook rode bieten tussen misschien ??

wilma zei

Prachtige foto's!!
En de stitchery erg mooi!!

Rina zei

Heerlijk om weer in de tuin aan het werk te zijn.Ook hier wordt weer volop genoten van onze tuin. Helaas geen groentetuin, maar wel een bloemenpracht. Mooie stitcherie is er weer bij gekomen.

Anoniem zei

Dag Hennie

Ik probeer het nog een keer! Ik vind je blokken van Red Delicious zo mooi dat ik ze ook graag wil maken. Blok 7 heb ik ondertussen toch kunnen downloaden. Zou ik van jou tegen vergoeding een kopie kunnen krijgen van blok 1 t/m 7? Bij voorbaat dank en ik hoop dat het snel gaat lukken.
Groet, Elly - dinther1@hotmail.com

Annemieke zei

Hoi Hennie.

Wat een prachtige stitchery is er weer gemaakt.Leuk van de tuin, past precies bij de rest.Werk je ook zo graag buiten en in de tuin?
Ik wel, allerlei leuke hoekjes en bakjes maken.Ik heb geen groentetuin, maar krijg groente van mijn vader, die heeft een grote volkstuin.
Groetjes Annemieke

Hennie zei

Elly ik was de 1 in je e-mail adres vergeten de blokken die ik heb zijn onderweg.

Anoniem zei

Dag Hennie

Ik hoop dat je een leuk weekend hebt gehad. Ik was vorige week in de buurt van Valkenburg, het is er prachtig. Je email is niet aangekomen maar ondertussen ben ik via Marjolein G. in het bezit van de patronen. Toch nog bedankt. Groetjes en succes verder. Elly

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails