maandag 2 maart 2009

Red Delicious ik heb een mooi begin met het vierde blok.

Zo het begin is er, het blok is nog lang niet klaar hoor.


Het rode borduurgaren is bijna op ik kan nog wel even verder, maar heb toch vast garen besteld bij magere man het staat niet op de site vermeld maar je mailt gewoon de nummers door die je nodig bent. Het is DMC garen en een stuk goedkoper (50 Eurocent per streng) dan in de winkel. Ik hoop dat de bestelling deze week wordt bezorgt. Omdat mijn garen la een zootje is heb ik ook een opbergdoos besteld, om alles netjes op nummer in te doen. Voor twee mede quiltsters Gerrie en Hetty heb ik ook een opbergdoos besteld, zij willen ook opruiming houden, af en toe is dat wel handig dan kun je alles weer wat makkelijker terug vinden. Ha, ha, ha.
Een pioenroos is klaar nu de rest nog, het werken met deze rode stofjes vind ik heel erg leuk om te doen. Deze fleurige stofjes geven me een heerlijk voorjaars gevoel.
Ik weet niet of het lukt dit blok af te hebben voordat er weer andere BOM's uit komen waar ik ook aan mee doe nou ja ik zie het wel haastige spoed is zelden goed.

7 opmerkingen:

Cybele's patch zei

Het ziet er weer veelbelovend uit Conny. Ik heb het blok wel al uitgeprint maar ben er nog niet aan begonnen. Het leek me niet erg bewerkelijk omdat het zulke grote delen zijn of heb ik het mis?

Cybele's patch zei

Sorry, ik bedoel natuurlijk Hennie.

Hennie zei

Geeft niet hoor ik moet ook altijd even denken wat de naam is.
Het blok is inderdaad wel bewerkelijk maar ik vind het super om te doen. Als er een nieuw blok uit is begin ik er zo snel mogelijk aan.

Thea zei

Hallo Hennie,
wat is hij mooi he, de red delicious. Ik sla hem ook elke maand op, voor als het moment komt dat ik er aan wil beginnen. Wat je schrijft over de magere man en dmc: is het echt waar dat hij geen echte dmc levert? Ik heb vorig jaar bij hem besteld. Heb dmc gevraagd en geleverd gekregen, voor 50 cent per strengetje. Jammergenoeg heb ik de wikkeltjes niet meer (alles zit op witte kartonnetjes) want ik begin nu aan mezelf te twijfelen.
Belangrijkste is dat de kleuren kloppen en dat het garen sterk en kleurecht is.
In ieder geval petje af voor je 4e blok.

jolie zei

Een goed begin is het halve werk hahaha.

Annelies zei

Ik vind het erg mooie blokken. Ben heel benieuwd hoe al die rode blokken straks uitkomen in een quilt.

Annelein zei

Dat ziet er leuk uit Hennie... Jij zit ook niet stil.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails