dinsdag 3 maart 2009

Alle draadjes op kleur verzamelen!!!

Zo deze kleuren DMC borduurgaren komen netjes op volgorde in de opbergdoos te zitten, ik had ze altijd in een la van mijn bureau liggen en het was een zootje, ik moest altijd zoeken naar een passende kleuren alle draadjes zaten altijd snel door elkaar. Dat is binnenkort verledentijd en zitten ze netjes opgerold op kleur naast elkaar.
Hier kun je deze opbergdozen bestellen.

6 opmerkingen:

Berna zei

Hallo Hennie,
Ideaal die opbergdozen! Ik had er 1 maar heb er uit de "erfenis" van mijn, overigens nog in leven zijnde, moeder 2 bij gekregen. Je zult er heel veel plezier van hebben en ontdekken dat je net dat kleurtje dat je voor iets nodig hebt, niet in je doos hebt zitten :). Niet getreurd, gewoon nog een strengetje bijkopen. Ook een leuke verzameling.
Groetjes Berna

Yvonne aka sommeke zei

Dat is netjes! (kom je de mijne ook doen? Grapjeeeeuuuu)

klaske zei

het is even een werkje, maar dan heb je het weer netjes.

Annelies zei

Een goed idee. Ik heb alle kleuren op nummer in een koffertje. Heel overzichtelijk.

Jantine zei

Je bent niet de eerste met opruimmeritis! Ik zag al meer mensen hier mee bezig! Zelf heb ik het 16 jaar geleden al gedaan, samen met een PABO vriendin. Zaten we in de pauzes op school samen kleuren en nummers te vergelijken, zie je het voor je? Voor iedereen die nog twijfelt, het is de moeite en het geld meer dan waard!

GRANNY'S HOUSE zei

Zo doe ik het tegenwoordig ook, anders is het al snel een rommeltje.

Groetjes
Ines

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails