Vintage Damask achterkant blog

dinsdag 18 augustus 2020

Lelie Quilt & een nieuw project

Deze Lelie quilt is weer in beeld, de shasing heb ik gedeeltelijk gesneden en er zitten twee rijen aan elkaar, daarna moet ik stof uitzoeken voor de applicatie randen aan de zijkanten.


De land Rover is al weer een paar jaar klaar, hij is omgebouwd tot camper, dus het werd volgens man lief tijd voor een nieuw project. 

Deze Durant uit 1928 zag hij bij ons in de buurt te koop staan en hij was eigenlijk direct al verkocht, bij wijze van spreken dan.

Dus deze ouwe staat in de schaapskooi te wachten tot de RDW geweest is om hem te bekijken en daarna kan man lief met de klus beginnen.

Voor mij zit er ook nog wel een beetje werk aan de stoelen zijn tot op de veren versleten daar waar de veren er nog op zitten en het linnen dak is ook aan vervanging toe.

We kunnen wel een paar jaartjes voor uit.


 

Vanavond komen de quiltmutsen even gezellig ( op anderhalve meter ) bijkletsen, ook altijd leuk om te zien waar iedereen aan werkt.

Groeten Hennie.

1 opmerking:

marga zei

Een mooie lelie quilt maar de Durant vind ik ook geweldig. wat fijn dat jullie daar de ruimte voor hebben om er steeds wanneer je zin of tijd hebt daaraan te werken. Echt een uitdaging.
Veel succes met alles.
Groeten
Marga

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails