zaterdag 17 januari 2015

BBQ quilt was gedubbeld, maar

Ik vind hem niet strak genoeg gedubbeld, ik had hem op de grond gespeld zoals ik altijd doe, maar nadat ik het filmpje van het dubbelen van een quilt met twee latten had gezien dacht ik nee hij is zo toch niet mooi strak.
Ik heb er net de spelden weer uitgehaald, gelukkig had ik hem nog niet geregen. Hij werd nog keer strak gestreken, straks ga ik met latten en garen aan de slag, eens kijken hoe dat gaat, het lijkt heel simpel.


Kijk zo belangrijk zijn deze doekjes als er een quilt wordt gewassen, gelukkig is de quilt goed uit de wasmachine gekomen, dat is altijd weer spannend, je kunt hier zien hoe veel kleur de doekjes gevangen hebben. 
Ik heb regelmatig even voor de wasmachine gestaan en dacht is het water nou echt blauw, ja dus dat had ik helemaal goed, zoals je hier ziet.


Even een paar plaatjes van de taarten die ik gemaakt heb, ondertussen is het grootste gedeelte al weggewerkt ze vielen weer goed in de smaak.


De ingrediënten voor een:


Chocolade taart

 

Monchoutaart met witte chocola


Kwarktaart 


Fijn weekend Hennie.

6 opmerkingen:

feltfree på Åsly zei

Wat mooi en wat zien de taarten er heerlijk uit.

Johanna Faber zei

Wat een schitterend quilt en heb meteen even koffie gezet

Fijn weekeinden groetjes uit Zweden

Dear Jo zei

Succes met de latten. Mij bevalt het prima en heb er al heel wat gedaan zo. Ik doe het wel altijd samen met Reinier, want de opzet is makkelijker met vier handen.

Groetjes, Jolanda

Patricia zei

Oeh wat een lekkere taarten !
Heb je het al geprobeerd met de latten? Ik vind het ieder geval goed werken, moet wel zeggen dat het geen supergrote quilts waren.
Groetjes en een fijn weekend

Lida zei

Hoop dat het nu strakker wordt! Mmm ziet er allemaal heerlijk uit! Groetjes
Lida

Chris zei

Oh wat is dat toch spannend, een quilt wassen. Gelukkig dat die doekjes er zijn! Ik ben benieuwd naar jouw ervaring met de latten. Ik heb het een keer met hulp van anderen geprobeerd, maar die quilt was te groot. Hij trok aan de achterkant, dus toen toch op de grond ....brrrr. Maar het wordt vast wel goed.
En dan die taarten! Zien er verrukkelijk uit!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails