woensdag 8 mei 2013

Trui gehaakt & gebreid

 Er wordt door mij niet veel gequilt deze weken, het tuin werk vraagt veel tijd, erg leuk om te zien hoe de bloemen en de groente tevoorschijn komen.
Ik ben nog even rond geweest met het driepootje om de grond in de bloemen en groente tuin mooi los te maken, zodat de volgende regenbui  de grond goed vochtig kan maken. Het onkruid tussen de iniminie groente is gewied.

Het wordt wel bewolkt, maar na het tuinwerk vind ik het ook heerlijk om even een kopje koffie buiten te drinken met een mooi boek en de onderdelen van mijn haak/brei trui binnen hand bereik.

 

Zo ziet de trui er nu uit, het is zo'n leuk werkje deze combi van haken en breien dat ik bijna niet meer aan quilten toe kom, ha, ha, ha, nou ja als de trui af is stort ik me wel weer op het quilten.
Er worden af en toe wel een paar steekjes gezet in de "Hands All Around"  ik ben over de helft met quilten.Groetjes Hennie.

5 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat een leuke trui wordt dit, mooie kleur en ja we kunnen nu eenmaal niet alles tegelijk. Het is heerlijk om nu in de tuin bezig te zijn.

Chris zei

Je hebt groot gelijk om zo heerlijk bezig te zijn in de tuin. Alles spuit er uit.
Die trui wordt heel bijzonder!!

Conny's-blog zei

Je moet ook lekker doen waar je nu zin in hebt en je trui is prachtig zeg, doe je niet na hoor.............liefs.Conny

Anoniem zei

Wat ben je altijd aktief,leuk om je te volgen,oma van Jelle die 5 mei een zusje Aster heeft gekregen.

Ria zei

Oh, wat wordt hij mooi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails