donderdag 3 januari 2013

Even de balans op maken ! ! !

Welke Ufo's heb ik in of op de kast ? ? ?
Kijk maar even mee in de kast past alles niet meer, gek hè, ha, ha, ha.
Dus heb ik boven op de teak kast in mijn atelier een paar kunststof bakken met deksel staan en daar zitten ook een paar projecten in.

Once upon a time, hier moeten nog een paar sprookjes op de stof komen en dan kan ik bedenken hoe ik de quilt ga maken.


Met de mandjes gaat het niet zo goed, dit project is nog niet op de helft maar misschien maak in de quilt gewoon kleiner.


Deze huisjes nou dat is ook weer een verhaal apart na een paar huisjes was ik eigenlijk al klaar met dit project ik vond het gewoon niet meer leuk om te doen, ja jammer ik was zo goed begonnen, had de stofjes mooi bij elkaar in een mand gelegd, een bak klaar gezet met allemaal voor geknipte huis onderdelen.
Nou ja ik zie wel wat ik er mee doe.  


De Civil War blokken zitten gezamenlijk in deze mand  en het blokken boek zit vol voorbereide blokken, nog tien blokken te gaan.


De BBQ quilt, ook weer zo'n langdurig project, ik ben het even kwijt hoor maar ik geloof dat ik over de helft ben, alle blokken zijn wel geknipt, gewoon nog even in elkaar zetten, ha, ha, ha.


Aan de hexagon quilt werk ik dit jaar ook gewoon verder ! ! !
Dit is een geweldig project om in de auto op lange ritten aan te werken.


De vingerhoedjes, die iniminie stukjes ( echt zo groot als een vingerhoed) knip ik gewoon steeds uit de restjes, dit schiet ook nog niet op hoor ! ! ! 


De bedquilt zit in deze mand boven op de kaaskast te wachten op een beetje tijd.


De kerstquilt zit samen met de  Sjaantje in deze bak.
 Red ik het nog om een paar blokjes te showen de vijfde ! ! !In de mand zitten deze drie top's te wachten om doorgepit te worden en


hands all around zit in de ring en staat nu na de feestdagen weer in de kamer een blok is bijna gequilt.Het lijkt mij wel een goed idee om een lijst op mijn blog te maken van alle werkjes die ik onderhanden heb, misschien herinnerd het mij er regelmatig aan toch alsjeblieft niet weer met een nieuw project te beginnen want anders loopt het de spuigaten uit, ha, ha, ha.
Nou ik kan er de lol nog wel van inzien hoor, maar hopelijk helpt het mij mijn kast, bakken en manden leeg te krijgen en de quilts weg te werken.

HIER KOMT DE UITDAGING ! ! !
Nou laten jullie ook eens zien wat er allemaal in jullie kasten, bakken en manden zit, durf je het aan om de balans op te maken ? ? ?

Groetjes Hennie.


30 opmerkingen:

Warna's Inspiratie zei

De balans, ach ik denk dat er dit jaar wel weer een aantal projecten bijkomen.
Voornemens maak ik niet, voor mij geld het plezier wat ik beleef bij het maken. Morgen zal ik je mijn uitdaging(en) laten zien...

AnitaS zei

Je hoeft je voorlopig niet te vervelen. In de loop van de maand laat ik mijn projecten zien. Maar net allemaal tegelijk. Ander schrik ik zo.

Wietskes Quilts zei

Nou, nou jij bent ook goed bezig zeg. Leuke dingen maak je ook. Ik houd je maar eens in de gaten, leuk

groetjes

Wietske

conny's quilts zei

Nou je weet wat je voorlopig kunt doen! Voor die huisjes: ik heb er een kussen van gemaakt, misschien ook een idee voor jou?
Mijn plannen voor 2013 staan al op mijn blog....

Dineke zei

Dat is nog een lekker voorraadje projecten wat je hebt staan. Ik probeer ook UFO's weg te werken, maar begin toch wel af en toe met iets nieuws. Ach zo lang er regelmatig ook maar iets af komt.

neeftje zei

Hahaha, ik maak de balans maar niet op, er is zoveel leuks en ach soms komt er ook wat af!

@nneke zei

O mijn hemel..... Dat is inderdaad nogal een lijst met dingen die nog af moeten. Ik mag van mijzelf echt niet aan een nieuwe quilt beginnen voordat ik er weer een af heb. Wel heb ik e altijd een paar dingen naast.... Een breiwerk, de stoplap, een boek, dat soort dingen dan weer wel. Ik zo zeggen volhouden! Groet @

Chris zei

Wat heb jij veel onderhanden!!!! En zoveel leuks. Je hoeft je dus niet te vervelen dit jaar. Leuk dat ik even in en op je kast mocht kijken. Op mijn site heb ik een aparte pagina gemaakt waar mijn ufo's op staan. Als er eentje klaar is, schuif ik hem door naar 'Mijn Quilts' of een andere pagina. Ondanks wat er nog ligt, ben ik toch aan iets nieuws begonnen, haha, zo gaat dat nou eenmaal.

Heleni zei

Jeetje Hennie, jij bent nog lang niet werkloos. Afwisseling in werkjes is ook wel leuk.
Als ik er zo over nadenk, heb ik ook aardig wat liggen wat afgemaakt moet worden. Volgens mij wel een project of 6. Ohjee, ik ga gauw beginnen......

gr.Heleni

marga zei

Jij hoeft je het komende jaar niet te vervelen.
Maar ik denk dat er meer kasten zijn die vragen om eens geopend te worden.
En die hexagon quilt zouden wij dat niet beter een auto quilt kunnen noemen want ik heb ook zo'n doosje in de auto staan.
Veel succes met alles waar je mee aan de slag gaat.
Groeten
Marga

qm zei

*U* dat durf ik niet te doen...
Maar ik denk dat wel van je win...:)
groetjes

Wilma Kuin zei

Oh wat mooi!!!! Ik zit hier met mijn neus tegen de laptop aan,...

Carin Wijnand zei

Nou Hennie dit ken ik echt niet hoor ;).... ja natuurlijk ook behoorlijk wat projecten... heb mezelf wel beloofd dat ik geen einddatum meer afspreek, want daar word ik echt zenuwachtig van.

Terray zei

Ooooooh wat herkenbaar....Ik heb van de week ook balans zitten opmaken. Eerst mijn sampler af en dat gaat dit jaar zeker lukken. Ben er nu genoeg gemotiveerd voor en dan....mag ik wel aan een nieuwe project (of 2) beginnen.
Tis allemaal te leuk he ;-)

Groetjes
Tertia

Guusje, zei

Wat een stapel ufo's heb je nog en allemaal zo ooi. Ik heb op mijn blog aan de linkerkant ook een lijst staan met ufo's nog telten quilts en wimmetjes. En het werkt erg goed want ik maak ze nu eerst af voordat ik met een nieuwe quilt begin. Dit jaar wordt mijn huisjes, dear jane, mandjes, NI, King George, grandmothers Choice en Cotton Country jaar ik hoop al deze tops dit kaar af te hebben en dan zie ik wel verder. Ik vind ook alles zo mooi.

Inge zei

Ik ga de uitdaging aan. Ik heb het zelfs al op mijn blog gezet, nou bijna dan, ben nog aan het schrijven. De komende dagen maak ik een inventarisatie van mijn projecten en dat zet ik op mijn blog. Superleuk idee, Hennie!

Groetjes,
Inge

Miny zei

Ha ha valt me nog mee, sommige zijn gewoon weer nieuw voor mij ;)) het lijkt mij ook een goed idee om niet wat nieuws te beginnen!

Groeten Miny

Quiltblog Janine zei

Een indrukwekkende lijst! Inventarisatie is nodig anders raak je het overzicht kwijt. De Bloggersquilt is een heel leuk idee. Ik moet nog even nadenken over een blok.

Yvonne aka sommeke zei

Moedig hoor, dat durf ik echt niet! Ik denk dat ik dan stante pede depri word en dat kunnen we niet hebben, hé!
't Zijn wel stuk voor stuk prachtige quilts .... in wording! ;-)

GRANNY'S HOUSE zei

Ooooooooooh, wat zijn wij quiltsters toch erg, want ik weet zeker dat mijn rij met projecten net zolang is als de jouwe ;-))

Groetjes
Ines

Klaske zei

Ik geloof niet dat ik het durf *Ü*

Nardy zei

Hennie, de beste wensen nog voor 2013. Zo te zien hoef je je niet te vervelen! Ik vind het ook heerlijk om met verschillende projecten bezig te zijn. De balans is hier ook opgemaakt; alles weer netjes geordend en nu een keuze maken welke mand of bak ik pak! Fijn weekend, groetjes Nardy

Floor zei

Jeetje, wat heb je nog een hoop af te maken!
Ik zou daar slapeloze nachten van krijgen... welke moet het eerst, en welke dan....
Je geloofd het vast niet, maar ik quilt al 8 jaar en heb geen ufo's.
Wel altijd 3 a 4 quilts onder handen, maar daar werk ik dan steeds aan totdat ze af zijn.
Ik vind het namelijk zo leuk als er iets af is, kan ik er van genieten om er naar te kijken, of te gebruiken.
Hoewel, iets nieuws beginnen, dat is toch wel het allerleukst.
Groetjes,
Floor

Jane in Wales zei

Zou je niet gewoon 1 rijtje huisjes om het grote huis kunnen zetten en daar een mooi kussen van maken? Lijkt me best gezellig.
En, ik ik wil dit jaar ook van alles af maken!

Cybele's patch zei

Oei, ik zie hier dingen voorbijkomen die ook diep in mijn UFO bak liggen. Bijna vergeten. Ik maak liever geen balans op. Te frustrerend en te confronterend!

Anoniem zei

Hennie, wat de huisjes betreft.........maak er een mooie droomdeken van !!!!! of doneer de blokken ervoor!!

groetjes ria

Jora zei

Heerlijk om even in je kast te mogen kijken, maar de uitdaging om ook zo'n lijstje op mijn weblog te zetten durf ik echt niet aan....
Iemand reageerde hier al met de opmerking dat het haar om het plezier van het ermee bezig zijn ging en dat is bij mij eigenlijk ook een beetje zo. Het afmaken schiet er dan weleens bij in :-)

succes met al je projecten! Joke

Ansje zei

Leuk zo'n kijkje in jou kast Hennie. Lekker doen waar je zin in hebt. Ik heb een motto: plezier in het maken!
GroetjesAnsje

Marcha zei

Wat 'stoer' van je dat je deze confrontatie met jezelf aangaat! Haha, niets zo leuk als een nieuw projectje beginnen.... maar het afmaken, das vaak een grotere klus!
Sterkte....

sylvia zei

knap zo met je billen bloot te gaan, ik durf dat niet.
Kan wel zeggen dat ik minstens zoveel projecten heb als jij en dan even zoveel van breien en nog eens zoveel van borduren......plus die hele stapel boeken......
tot ziens op mijn 547ste verjaardag.......:0)
groetjes, Sylvia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails