dinsdag 28 augustus 2012

Dear Jane tegenvallertje

Wat vliegt de tijd, is het al weer ruim een week geleden dat ik een berichtje op mijn blog heb geplaatst ? ? ?
Deze zomer staat het quilten en bloggen op een iets lager pitje en dat komt niet door de vakantie want die heb ik zoals jullie weten al in het voorjaar gehad.
Er is gewoon zo veel te doen.
Mijn lapjes zijn wel weer meer in beeld ik heb al een hele stapel bloemetjes, een aantal DJ blokjes, een paar BBQ blokken gemaakt ! ! !

Op de foto's is goed te zien hoe veel te klein deze hoekblokjes zijn, ik heb ze even op het boek gelegd, ik hoop dat het nog lukt om ze op het goede formaat te printen, maar zover ben ik nog niet.
 Eerst maak ik het midden stuk af, er zit weer een rij aan de lap, deze komt de vijfde weer langs.


 Nu ik het zo zie weet ik nog goed hoe iniminie ik deze stukjes vond, ha, ha, ha. 
Geen wonder ze zijn gewoon véééél te klein. 
Gelukkig had ik er nog maar twee gemaakt.


Zo ik ga mijn spulletjes maar eens bij elkaar zoeken voor de bee  vanavond gaan we naar Corry, jammer genoeg heeft ze nog geen blog ( misschien kunnen we haar op andere gedachten brengen vanavond, ha, ha, ha) anders konden jullie even bij haar langs gaan.

Groetjes Hennie.

8 opmerkingen:

@nke zei

Tja, die punten kun je vast wel voor het label of iets anders gebruiken. Misschien handiger om het patroon gewoon over te tekenen uit het boek? Of de maat om te printen aan te ge ven met 'gebruik het origineel'. Dan zou het moeten lukken.

Quiltgroetjes*+*

Chris zei

Die waren echt wel heel erg klein. Maar het komt wel goed.

neeftje zei

Oei dat zijn wel hele kleine stukjes!

Miny zei

Oeps dat scheelt iets te veel, ik morgen even kijken of de mijne ook in het klein worden geprint, was gezellig vanavond!

Groeten Miny

AnitaS zei

Dat scheelt wel heel veel. Altijd na het printen even controleren.

Roos zei

Die zijn wel heel erg ieniemienie zeg. Mijn bladen van het boek zitten in een map ( heb ik zo gekregen ) en die kopieer ik als ik ze nodig heb. Groetjes en succes met je puntjes, Roos

Dear Jo zei

Hè bah. Wat zonde van al het werk, maar ze zijn wel leuk!!!!!! Fijn dat er toch nog tijd over is om te quilten. Soms is er zoveel te doen dat het er helemáál bij inschiet.

Guusje, zei

Wat een mooie punten, jammer dat ze steeds te klein uitprinten ik teken ze gewoon over uit het boek misschien is dit ook een idee voor je?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails