vrijdag 20 april 2012

Tuin

Gisteren was het perfect weer om in de tuin te werken, het zonnetje deed goed zijn best af en toe zat er in de verte een dikke bui, maar die viel hier niet. Ik had me goed aangekleed, maar al snel kon er een laagje uit.
De kruiwagen, snoeischaar, driepoot en tuinhandschoenen worden er bijgehaald en het "feest" kan beginnen.Voor de verandering ben ik dit jaar achter in de sier tuin begonnen, nu ik het op de foto zie valt het mee, maar uit dit perkje komt toch een hele kruiwagen vol afval en..............


dit is het resultaat.

Het tweede perk was veel bewerkelijker, er stonde een paar azalia's in die alleen een paar bloemetjes hadden, die heb ik flink gesnoeid, ik hoop dat ze nog weer uitlopen. Van de yucca heb ik het dorre blad verwijderd een vervelend klusje want er zitten nare punten aan, maar ze staat er weer mooi bij.


 Zo is het geworden,

Het zonnetje schijnt ik neem vandaag weer een stuk tuin onderhanden.

Geniet van je dag Hennie. 

14 opmerkingen:

Lida zei

Nu hier is het grauw en ben bang dat we het niet droog houden, dus niks doen in de tuin, maar ga binnen wel aan de slag! Ziet er weer goed uit jouw tuin! Groetjes
Lida

Warna's Inspiratie zei

Heerlijk buiten zijn. En dan een voldaan gevoel krijgen over het resultaat, dat levert goede energie op.

Anna zei

Dat ziet er weer keurig uit Hennie! Echt een plekje om straks, als het beter weer is, lekker te vertoeven.

marga zei

Heerlijk is dat om in de tuin te werken graaien in de grond en op die manier je hoofd leeg maken en andere dingen uitdenken. Veel succes vandaag het lijkt inderdaad een mooie dag te worden.
Gr.
Marga

Berna zei

Goed bezig geweest. Daar kun je met voldoening op terugkijken.

quilting Jeannet zei

Heerlijk Hennie om zo lekke rin je tuin bezig te zijn, gevoel is heel herkenbaar, hier is het alleen niet zo lekker hoor, kouhoud....harde wind en net ook nog een hagelbui!

conny's quilts zei

Zo dat is weer fijn opgeknapt in je tuin, ik kom zelf ook net weer binnen na wat uurtjes onkruid wieden, heerlijk hè om zo buiten bezig te zijn!

Ineke Hulzebos zei

Ik vind het ook altijd heerlijk in de tuin, maar het blijft altijd wel veel werk. Jou tuin ziet er weer goed uit!
Groetjes en fijn weekend

jolanda zei

Tjonge, jij bent goed bezig zeg! Laat nu die zon maar snel komen hé?
groetjes, Jolanda

Miny zei

Je hebt al veel gedaan, vandaag viel het ook nog mee met de buien, werk ze nog!

Groeten Miny

Berbel zei

Nou, je tuin ziet er weer goed uit, hoor!Groetjes Berbel

Chris zei

Heerlijk werk hè, maar vraagt wel veel energie. Je hebt veel gedaan hoor, ziet er prachtig uit. Volgens mij heb je een hele mooi tuin. Heel fijn weekend.

Guusje, zei

Het was zeker mooi weer om in de tuin te werken. Het ziet er dan ook weer mooi uit, ik heb mijn dwergsering gesnoed ik hoop dat ook deze dit jaar weer uitloopt anders moet ik iets nieuws gaan verzinnen voor de plek.

carina zei

Heerlijk het tuin rommelen. Ziet er weer netjes uit groet carina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails