maandag 13 september 2010

We hebben genoten op de quilttentoonstelling in Deventer

Vanmiddag zijn we geweest, wat een prachtige quilts hangen daar, wij Miny en ik hebben onze ogen uit gekeken, ik heb een paar foto's voor mezelf gemaakt de rest staat in het boekje. Ik zet geen foto's op mijn blog iedereen is vast wel in de gelegenheid om de quilts live te bewonderen, dat is tenslotte het mooist.


Zij (klik)heeft ook een prachtige quilt "De cirkel is rond" in de hoek van quilten speciaal hangen, je leest er alles over op haar blog.
We kwamen zijn (klik)vrouw tegen en Ria vertelde dat Hans 2800 kilometer van Almelo naar Santiago de Compostella loopt voor een weeshuis in Ghana. Wat een geweldig initiatief en wat een verschrikkelijk eind.

Natuurlijk waren er ook voldoende winkels aanwezig erg leuk er was van alles te koop. We waren wel streng voor ons zelf we hadden afgesproken eerst de tentoonstelling bekijken en daarna bezoeken we de winkels, maar we werden er bij wijze van spreken gewoon naar toe getrokken, ha, ha, ha.
Deze stofjes heb ik gekocht en er stond ook een kraam met allerlei knopen super leuk, je kunt ze gewoon op funny button (klik) bestellen.

Fijne avond Hennie.

7 opmerkingen:

Klaske zei

Leuke stofjes heb je gekocht Hennie!!

Quiltendewilma zei

Mooie stofjes....

Ik heb weer bijgelezen bij je...
Zo na een weekje vakantie loop je achter zeg.
:o)

Berna zei

Fijn dat jullie ook zo hebben genoten van die mooie quilts. En mooie aankopen heb je gedaan!!

GRANNY'S HOUSE zei

Mooie stofjes en heerlijk dat je zo genoten hebt.

Groetjes
Ines

AnitaS zei

Een mooie tentoonstelling en als klap op de vuurpijl ook nog zulke mooie stofjes gekocht. Wat wil een mens nog meer.

Guusje, zei

Mooie aankopen heb je gedaan en wat fijn dat je het ook zo mooi vond ik heb ook zo genoten.

gertvr zei

Wat een mooie aankopen heb je gedaan, en fijn dat jullie ook zo genoten hebben van de tentoonstelling in Deventer. Het was dan ook zeker de moeite waard!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails