woensdag 10 maart 2010

Kleuren uit zoeken, tekenen en knippen

Het zesde blok van Leanne's house ligt klaar en kan in elkaar gezet worden. Het DMC borduurgaren heb ik hier besteld, even een mailtje gestuurd, betaald en de bestelling ligt over een paar dagen in de bus. De blokjes kunnen verder alvast in elkaar maar ik vind het handiger om eerst te borduren en dan het blok in elkaar te zetten.


En er worden weer klosjes bij geknipt voor de komende weken. Nu moet ik maar een paar klosjes in elkaar gaan zetten anders haal ik de tien deze week niet.

Groetjes Hennie.

10 opmerkingen:

ria vogelzang zei

Wat een leuk werkje is Leanne's House toch, he?!
Ik ben nu bezig met het zevende blok.
Het einde komt dus al in zicht!! Ben erg benieuwd naar het geheel; heb jij dat ook?
Veel plezier met je klosjes!!
Fijne dag.

Else zei

Grappig dat ieder het op zijn eigen manier doet, ik zit nu alleen maar te borduren! Je hebt ook weer een leuke voorraad klosjes geknipt, 10 klosjes per week ik kom kijken of het je gelukt is (lol) fijne dag, Else

Katrien zei

Veel plezier met het in elkaar zetten van blok 6 en de klosjes.

Daniëlle zei

Jee wel 10 per week, dat is inderdaad nog eens tempo opvoeren hihi! Leuk he borduren en patchen combineren!! Mooie dag verder en heel veel plezier met de klosjes!!! Groeten, Daniëlle

Berna zei

Je bent lekker bezig en hebt goede voornemens. Goed zo.

PetraM zei

Je gaat heel goed met Leanne's House. Het ziet er weer mooi uit en is erg leuk om te doen. Het garen bestellen heb ik al meer over gehoord maar nog niet gedaan omdat de meningen hierover verdeeld waren. Leuk dat je ook weer zoveel klosjes hebt geknipt.

Heleen zei

Wat is dat verslavend die Leannes House he! Ik vond hem ook geweldig om te maken en heb daardoor helemaal het stitcherie virus te pakken gekregen. Jouw LH wordt lekker vrolijk. Entjonge wat een productie aan klosjes. Vaak zitten twijfelen maar nog niet door de knieen gegaan. Laatst bijna maar ha van die stof toch maar de LIB maken. (weer stitcherie he!)
Nog een fijne dag en succes met je klosjes.

Nelleke zei

Hallo Henny wat word je LH mooi en je hebt de turbo bij je klosjes aangezet lees ik.groetjes Nelleke

Anita zei

Leannes House is echt een mooi quilt. En het opvoeren van de klosjesproduktie lukt je ook wel zo te zien.

Chris zei

Hij wordt leuk Hennie. Ik zie ook een leuk 'muisje'. Jij hebt er een ècht muisje van gemaakt. Die van mij is gewoon, helemaal kaal.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails