donderdag 12 februari 2009

"ER WAS EENS" SPROOKJES BOM

Deze sprookjes BOM van Bea Galler ben ik gaan maken omdat ik stitcherie heel erg leuk vind om te doen en het kost in verhouding weinig tijd.

Ik hoop dat ik volgend jaar voldoende tijd heb om al mijn BOM's in elkaar te zetten, nou ja dat zie ik dan wel weer. Ik ben nu wel elke keer even bezig om de blokken van haar Quilters Blessings te verwerken tot een quilt.Dit is het eerst blok Raponsje, (aanklikken om het sprookje te lezen) ik moet nog een blonde vlecht van geel mohair maken en de uit het raam hangen.Het tweede blok de Kikker Koning . Heb ik ook deze week gemaakt, een "gouden" knoop heb ik in mijn knopen doos niet gevonden, knopen genoeg hoor maar er is er niet een mooi genoeg voor dit blok. Ik kijk nog wel even goed rond en vind vast wel een koninklijke knoop.

8 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Ik vind ze prachtig Hennie, ik heb ook net een sticherie getekend, maar ik heb het nog nooit gedaan, doe jij het in een ring en met twee draadjes DMC ?

groetjes, Jeannet

Marie-José zei

Mmm, ik benijd je, je hebt een geweldige werklust om mooie dingen te maken. De werklust heb ik wel maar er is zo veel wat moet. En helaas blijft dan te weining tijd over voor al die leuke dingen. Rapunzel zit in mijn mapje wimmetje maar moet even wachten.

Willie zei

Hennie wat ziet er alles weer mooi uit. En mijn complimenten dat je zo mooi werk.
Groetjes Willie

Balsemien zei

Wat maak je veel Hennie, en wat veel verschillende dingen! Leuk die stitcherie. Ik heb net een boek erover aangeschaft, maar heb het nog nooit gedaan, ben benieuwd...

Annelies zei

Wat een leuke stitchery. Bea ontwerpt toch hele leuke dingen.

Gerda Hartman zei

Heel erg leuk geworden. Ik heb ze ook gedownload.

Elle zei

Wat leuk, die sprookjesstitchery, ze zien er erg leuk uit. De kikkerkroon is erg mooi.

jolie zei

dit zijn juweeltjes.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails